Thuis

Hij is weer thuis !
Het was nog een heel gedoe omdat Sterre de 6e ziekte heeft en Daan daar niet mee mag besmetten. Oplossing was eerst dat Sterre "dan maar" 3 dagen ergens anders moest verblijven, maar goed, dat vond ik niet zo'n goede oplossing. Uiteindelijk bleek het allemaal mee te vallen en mochten we gewoon naar huis en mocht Sterre ook gewoon thuis blijven. Met dank aan onze lieve huisarts die speciaal bij mama naar Sterre kwam kijken en met dank aan Mickey onze fabeltastische verpleegster die de virus specialist van het ziekenhuis even consulteerde !
Ik wil iedereen ook bedanken voor alle post. Jack en Nicole hadden hun vrienden en familie opgeroepen Daan een kaart te sturen en daar werd massaal gehoor aan gegeven. Ook de powervrouwen lieten zich niet onbetuigd en verder "natuurlijk" de harde kern kaartenstuurders. Dank. Daan vond het iedere dag leuk om alle post te bekijken !
En nu dan thuis. Wel met extra antibiotica maar so be it. We zijn thuis, we zijn compleet, het is goed zo.

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Thuis

 1. Sandra Waaijer schreef:

  O wat heerlijk dat hij weer lekker thuis is! Geniet van elkaar! Heeft Daan lekker genoten met papa vandaag bij Juul? Sorry Pim, ik zag je te laat, vandaar een digitaal hallo!

 2. Tessa VP schreef:

  Heerlijk dat jullie weer compleet zijn, geniet van elkaar!

 3. Josie en Ante en kinderen schreef:

  Heeeeeeeeeeeeeeeeeee gelukkig. Weer lekker thuis, op tijd voor de verjaardag van Sterre. Ontzettend veel liefde, plezier en geluk, en alvast gefeliciteerd met Sterre natuurlijk.

 4. eugenie zwart schreef:

  wat fijn dat daan weer thuis is. hopelijk werkt het weer ook wat mee. hulp nodig? geef en gilletje en als we thuis zijn ,komt het voor elkaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette