Nog 2 nachtjes…

en dan is Sterrie jarig. We zijn ons volop aan het voorbereiden, taart besteld, cadeau's in huis, straks nog even slingers kopen.
1 jaar is ze dan straks alweer, de tijd vliegt en op haar verjaardag zal ik schrijven wat ze in dat jaar allemaal heeft geleerd, meegemaakt en betekend….
Straks moeten we ook nog n aar de huisarts, Daan's hechtingen moeten er uit, meteen maar even naar Sterries longen laten luisteren, ze is nog zo verkouden. En ondertussen zit ik steeds maar te denken aan wat ik vergeet. Het is tenslotte ook nog bijna pasen en de hoeveelheid boodschappen is niet te tellen ….. toch maar een lijstje maken misschien ?

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Nog 2 nachtjes…

  1. eugenie zwart schreef:

    hallo,ben je iets vergeten? geen paniek,misschien heb ik het wel .prettige verjaardag en fijne paasdagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette