Heimwee

Lieve Daan,

Heimwee, dat is wat we hebben. We zijn ziek van heimwee naar jou…..
We houden van je Heart

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

7 reacties op Heimwee

  1. Ellen schreef:

    Wat een prachtige foto. Veel is het niet, maar ik kan jullie alleen maar veel sterkte wensen.

  2. Sandra Welgraven schreef:

    Gisteren en vandaag nog aan jullie gedacht…
    2 jaar…
    Aan de ene kant zijn deze jaren voorbij gevlogen, aan de andere kant niet omdat elke dag er 1 teveel is zonder jullie lieve Daan…

    Weet dat we jullie niet vergeten, ook al merk ik , tot mijn grote spijt, dat ik minder vaak hier langskom.
    Vergeten zullen we nooit en Jullie zijn niet uit mijn/onze gedachten!

    Lieve groet, Sandra

  3. Sonja schreef:

    Ik kijk naar de foto en denk……zo oneerlijk…..zo onwerkelijk. Ik hoop zo dat jullie de kleine man een plekje kunnen geven waar het voor jullie minder zeer doet. Ik vind het onvoorstelbaar, de pijn die ik in de blog lees. Ik mag mij zo gelukkig prijzen met een gezonde vent van acht jaar, maar realiseer me zo goed dat ineens……denk er liever niet aan, want het gevoel wat spreekt uit jullie blog zou zomaar mijn gevoel kunnen zijn. Lieve groet, Sonja

  4. marieke schreef:

    twee jaar alweer, ik heb op mijn verjaardag steeds aan hem gedacht….. natuurlijk blijft het een open wond, snap ik helemaal, maar jullie doen het zo goed, echt respect.
    missen blijft, maar de herinnering aan Daan en de leuke dingen en jullie kinderen zijn er om de wond iets te helen toch??
    Daan is 1 van jullie en zal dit altijd blijven en dat ziet hij ook vanaf daarboven, jullie zijn en blijven geweldige ouders voor hem en de andere kinderen.
    dikke knuf van mij

  5. Leonie schreef:

    Lieve Pim, Paula, Thijs, Sterre, Merel en Daan,

    Alweer 2 jaar en toch blijft de wond zo vers. Daan: je ster blijft altijd en eeuwig helder schijnen en je ziel is heel dicht bij pappa, mamma en je broer en zusjes!
    Heimwee zal er altijd zijn en blijven, maar jullie zijn samen als gezin zo sterk, dat houdt jullie als eenheid samen en het klavertje 4 zal daardoor altijd blijven!

    X Leonie…

    Ps. Daan: heb je mijn wensballon nog gezien? Hij ging heel hoog!

  6. Alie schreef:

    Alweer 2 jaar geleden, voor ons vliegt de tijd net als voor jullie, maar hoe lang het ook geleden zal zijn, vergeten doen we NOOIT. Jullie doen het goed hoor, een lach voor de buiten wereld maar een kelder vol tranen. XXX

    • loes schreef:

      Wat een mooie foto van je Daan,
      je lieve glimlach en een mooi fototoestel in je handen.
      Je handen je gezichtje, niet te begrijpen zo duidelijk en niet tastbaar.
      Jesse en Mick die ik zie op groeien en dan weten dat jou papa en mama jou niet groter zien worden, vast kunnen houden of knuffelen.
      Ziek worden van het idee alleen al.
      Dat jij de meest lieve mama,papa ,broer en zusjes hebt weet je natuurlijk al en
      bij deze wil ik dit hier ook even tegen hun zeggen. Heart
      Kus van Loes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette