Update vanuit het WKZ

Even snel een update vanuit het WKZ, handig die schermpjes naast het bed. Vandaag is Daan even losgekoppeld van zijn infuus zodat we lekker een half uurtje naar buiten konden. Heerlijk was dat. Daarna een frikandel gegeten in de kantine (met dank aan Miranda). Daan eet beter, loopt weer af en toe zelf en heeft duidelijk meer babbels. Fijn dus. Morgen horen we hoe het verder gaat. Hoe lang we nog moeten blijven is toch wel de belangrijkste te beantwoorden vraag. We willen naar huis. Veel meer opknappen gaat ie toch niet in het ziekenhuis, daar moet ie echt voor naar huis én Sterrie is zaterdag jarig…… belangrijk moment om bij aanwezig te zijn naar wij dachten. Dus fingers crossed, en hopelijk mogen we zo snel mogelijk weg van hier !

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd. Bookmark de permalink.

5 reacties op Update vanuit het WKZ

 1. Alie Pelstra schreef:

  Wat mooi te lezen dat het wat beter gaat met Daan en nu zeker maar hopen dat jullie zaterdag met z'n allen de 1e verjaardag van Sterre kunnen vieren. We duimen met jullie mee…..

 2. Riet en Gerard schreef:

  Wat fantastisch! We zagen DAAN uit de auto stappen. Groeten

 3. Kelly schreef:

  Hoop echt voor jullie allemaal dat hij lekker mee naar huis mag.. dat is zeker een belangrijk moment.. veel sterkte.. gr Kelly (de moeder van Jaydion F8Noord)

 4. Pammy VP schreef:

  Ik ga heel hard duimen dat hij bij de 1ste verjaardag van zijn kleine zusje kan zijn.

 5. Sandra (SOT) schreef:

  Wij duimen hier heel hard mee voor zaterdag!!!! Wat kan een frikandel dan lekker zijn he?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette