Sterrie, Merelmeisje, Tijsel

Vanochtend werd ik wakker. Merel lag naast me in bed, Tijs kroop er ook gezellig bij. Kwart over 7 gingen we naar beneden. Sterre sliep nog. Toen Sterrie wakker werd en ik haar optilde schrok ik. Ze was zoo warm. Snel een thermometer in haar oor en jawel 40.2 ! Ook ademde onze prinses wat snel en dus belde ik de huisartsenpost. Daar kon ik om 10 uur terecht en dus kwam mama om op Merel en Tijs te passen. Sterrie heeft last van een virus. Longen waren schoon en verder niets ernstigs te ontdekken. Maar wel hoge koorts dus. Ze wil ook niet veel, beetje hangen, beetje slapen, af en toe wat drinken. Terug van de huisartsenpost snel boodschappen doen met Tijs. Mama bleef nog even oppassen. Echt snel doe je geen boodschappen met Tijs, want hij vind het veel te gezellig. Dus even langs de bakker, de blokker en vervolgens helpt hij goed mee bij de Albert Heijn. Tijs legt alles in de kar (ook de dingen die we niet echt nodig hebben maar wel lekker zijn), daarna alles op de band en vervolgens alles in de tas. Tijs is namelijk “de papa” deze dagen … Pim en Daan niet thuis, Tijs de enige man en dus “de papa”….
Thuis gekomen boodschappen opruimen, broodjes maken, en met Merel naar “de knipjes mevrouw”. Hier in de straat woont een mevrouw die prachtige haarknipjes maakt en vandaag was er open dag. We moesten dus echt even kijken en het Merelmeisje heeft prachtige knipjes voor haarzelf én voor Sterrie uitgezocht.
Omdat mama, ondanks het fortuin dat was uitgegeven in de supermarkt, toch aardappels vergeten was kwam Corine die even brengen. Tijs wilde erg graag bij Corine, André en Ruben eten en dat mocht. Hij glunderde en ging met Corine mee. Mama was net daarvoor vertrokken naar huis om zelf ook nog even boodschappen te doen. Om 7 uur kwam Tijs thuis. Merel was ondertussen in bad geweest (badje van Sterre) en Sterre had zowaar wat droge macaroni gegeten, voelde iets minder warm maar is nog zeker niet fit. Tijs had mooie verhalen. Over het eten (wel 2 borden vol leeg gegeten), de worst die hij van André had opgegeten, het voetballen en de visite die bij André was (het leek wel een feestje, er waren wel 3! mensen). Corine en Ruben naar huis, Tijsel in bad, Merel keek kleine prinses op TV. Sterrie lag in bed. Heerlijk. Ik hoop dat Sterre snel opknapt. Zo vervelend als je kind zich niet lekker voelt. Ik vind dat altijd heel erg zielig voor ze. Morgen ga ik weer ruilen met Pim. Merel en Tijs gaan weer even mee naar Daan. Daan is trouwens vandaag met infuuspaal even naar buiten geweest in de buggy. Lekker voor hem, beetje frisse lucht !

 

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Sterrie, Merelmeisje, Tijsel

  1. Fam. Kleiboer schreef:

    Wat een verhalen weer…ontroerend! Sterkte bij alles voor jullie alle 6! Groetjes, Cynthia en Fam.

  2. Familie te Raa schreef:

    we horen af en toe via perspectief en kinderdagverblijf (en nu via deze site) van jullie. Heel heftig en emotioneel om jullie verhaal te lezen, hoe moet het dan wel niet voor Daan en jullie zijn? We denken aan Daan en jullie alle zes en hopen dat het echt gauw beter met Daan zal gaan. Heel veel kracht en goeds en een hartelijke groet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette