Prinses Sterre is gedoopt

Jawel, het is gelukt. Onze prinses Sterre is gedoopt. Wij vonden het een erg mooie, intieme dienst. Met mensen waar we van houden. Beetje rommelig en chaotisch zoals wij zelf als gezin ook zijn. Daantje rende wat rond, Brett kletste er lekker op los, Merel en Tijs deden hun best maar waren toch ook best afgeleid. Gewoon lekker, zoals we zijn dus. De dominee maakte er een mooie niet zo zware/sombere dienst van. Licht, zoals Sterrie zelf. En onze prinses zag er uit om op te eten. Rick droeg Sterre de kerk in, we luisterden naar de klanken van het liedje “ik hou meer van jou”, ome Herman maakte foto’s, Robert en Marieke waren er, dat was een verrassing !  en uiteindelijk waren alle kindjes aan het bellen blazen. Oma Ria en opa Gerard zaten naast Merel, opa Peter zat verscholen in een hoekje maar zong het hardst van allemaal Wink , opa Alle Jan en oma Jenny waren er, net als André en Corine en Freddy (met kater) en Lisa, Marente met Shannon en Megan.  Frank en Miranda met Noa, ome Wim en Tante Hetty, Ronald en Eef,  mevrouw Zwart en haar man, meneer en mevrouw Nijmeijer, zelfs Kirsten een vriendinnetje van Merel was er met haar papa en mama,  echt super hoeveel lieve mensen de moeite namen om deze mooie dag nog mooier te maken.
Tijs mocht overigens nog de doopkaars vast houden en Merel de bloemen dus ook voor hen waren belangrijke taken weg gelegd. Daarna naar huis om te smullen van de heerlijke én oh zo prachtige door Sandra gemaakte taart en cupcakes. Cadeautjes uitgepakt, kletsen, koffie drinken gewoon gezellig. En nu is iedereen weer naar huis, kruipt Sterrie lekker rond en zijn Merel, Tijs en Daan lekker aan het spelen. Een mooie dag was het, ééntje voor in het plakboek !

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Prinses Sterre is gedoopt

 1. Patricia schreef:

  Gefeliciteerd met de doop van Sterre. Heerlijk om te lezen dat dit zo'n fijne dag is geweest. Dikke knuffel voor jullie allemaal.

 2. Lies schreef:

  Gefeliciteerd met de Doop van Sterre! Wat fijn dat jullie zo genoten hebben van de dag. Sterkte met alles. Lies

 3. marian richardson schreef:

  gefeliciteerd met de doop van jullie Sterre! wat fijn dat God met jullie mee loopt deze moeilijke weg. liefs uit Aruba.

 4. Bianca schreef:

  Gefeliciteerd met de doop van jullie kleine meisje. Een dag speciaal voor jullie Sterretje! Bijzonder en fijn dat jullie zo'n intieme,warme en liefdevolle dag konden beleven met elkaar als gezin. Daar ben ik voor jullie dankbaar voor. Voor jullie kleine meisje maar ook zeker voor alle andere 3FrownMerel,zing je mee?) het liedje: Weet je dat je Vader jou kent…. Weet je dat je een parel bent? Een parel in Gods hand.

 5. Marion en Jan schreef:

  Wat een heerlijke dag moet het geweest zijn voor jullie. Zo lekker dicht en gezellig bij elkaar. We denken vaak aan jullie en aan wat er nog staat te gebeuren. Hou vol, het einde komt nu in zicht. Wel ook heerlijk dat jullie samen gaan, want de laatste loodjes kunnen echt het zwaarst zijn en dan hebben jullie elkaar tenminste nog. Heel veel liefs hier uit Enkhuizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette