Sponsor Daan (3)

Update:

Vandaag kreeg ik vragen over technische problemen met geld storten op Daans rekening. Helaas heb ik hier geen antwoord op. Morgenvroeg zal ik even contact opnemen met de Rabobank. Jullie horen snel meer.

Voor eventuele vragen kunt u eventueel ook terecht bij Rianne: 06-12872184

Groeten Jessica

Zoals u eerder hebt kunnen lezen zijn wij bezig met een aktie om het verblijf voor Daan te kunnen betalen. De verzekering betaald uiteindelijk maar € 500,– en dat is de eerste anderhalve week tot 2 weken. Daan moet er 7 weken verblijven.

Wat u nog te goed had was het rekeningnummer;
rekeningnummmer: 101179944
Op naam van: J.D. van Wortel- van Holten inzake Daan Pelstra

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u mij bellen op telefoonnummer 06-24739617.

Met vriendelijke groet

Jessica van Wortel- van Holten

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette