Complimentjes dag

Las ik vandaag ergens dat het vandaag nationale complimentjes dag is. Nou, daar gaan we:

Een groot compliment voor mijn dappere strijder Daan. Die nooit opgeeft en blijft vechten !
Nog een groot compliment voor mijn lieve lijfjes Merel, Tijs en Sterre, ze hebben het niet makkelijk en voelen onze angst én toch blijven ze de liefste en mooiste lijfjes die er bestaan.
Een groot compliment aan mijn lief, die hoe onuitstaanbaar irritant ik soms ook kan zijn doordat ik de lat altijd zo hoog leg, toch aan mijn kant blijft staan en er voor mij is.
Een groot compliment voor onze oncoloog, die ondanks de grote, logge organisatie waarin zij werkzaam is haar stinkende best doet voor Daan.
Een groot compliment voor onze familie, waar wij zoveel liefde van krijgen
Een groot compliment voor de juffen van Merel en Tijs, die er voor zorgen dat zij een geweldige schooltijd hebben.
Een groot compliment voor onze collega's die meeleven, steunen, en niet mopperen over onze afwezigheid.
Een groot compliment aan onze vrienden, ze staan voor ons klaar en dat is een fijn idee.
Een tenslotte, een groot compliment aan de mensen van de kerk, de hoeveelheid kaarten die zij sturen is niet te evenaren en wordt enorm gewaardeerd.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Complimentjes dag

  1. Joke de Wolde schreef:

    Paula, Je vergeet een groot compliment aan jezelf, vechtend voor je kind, voor al je kinderen, nooit iemand overslaand, ondanks alles waardering voor de mooie zaken die er wel zijn en oog houdend voor de details, niet opgevend en de lat met name voor jezelf zo hoog leggend! Lieve Paula, ik zou je een wereldpluim willen geven, zoveel bewondering en respect heb ik voor jou en ook voor Pim. Zo fijn dat jullie er altijd voor elkaar zijn! Ik denk aan jullie, dagelijks. Dikke kus, Sjook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette