Sponser Daan!!!

Lieve Familie en Vrienden,

Zoals jullie wel weten gaat Fam. Pelstra 7 weken naar Zwitserland… ik dacht bij mijzelf… pufff financieel zal dat ook wel heeel moeilijk zijn…
De reiskosten, behandelingen voor Daan, verblijf daar, vaste lasten die door gaan… dat geld heb je gewoon niet op je rekening staan. En zoals Paula al schreef, de zorgverzekeraar betaald maar bar weinig, … maar Daan is nu gewoon belangrijker… geld doet er dan even niet aan toe…
Ik wil ze graag helpen, zodat ze straks niet nog meer zorgen hebben. En dacht laten we een rekening openen voor Daan… Helpen jullie mee, zoveel mogelijk in te zamelen, vraag je familie,je vrienden, je werk, andere bedrijven… alle kleine beetjes helpen!

Update: 

Wat heerlijk om te horen hoe enthousiast mensen zijn om mee te helpen met de sponsering voor Daan. Rianne gaat mij mee helpen met de organisatie! Een paar maanden terug kwamen we met het idee…

Vandaag ben ik naar de bank geweest en heb een rekening voor Daan geopend! Een deze dagen krijg ik het contract thuis gestuurd en daarna kan er geld gestort gaan worden. Jullie horen zo snel mogelijk meer. De rabobank was zo vriendelijk dat we de eerste twee termijnen niet hoeven te betalen!!!

Voor vragen kun je bellen naar: Jessica van Wortel 06-24739617. Ik zal ook even vragen aan Rianne of ik haar telefoonnr. mag vermelden. Twee telefoonnummers is misschien wel net zo makkelijk.

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Sponser Daan!!!

  1. Robert Rouwenhorst schreef:

    Ter aanvulling. Ook al wordt dit alles goedgekeurt door de belastingdienst, dan nog dient er rekening te worden gehouden met een drempelbedrag van minimaal €500 – €1100,- wat Pim & Paula niet terugkrijgen. Dus bijdragen blijven welkom. Het omgaan met een kind met een dergelijk aandoening en ziekenhuisbezoeken is al zwaar genoeg zonder de zorgen over de kosten.

  2. Robert Rouwenhorst schreef:

    Ik heb met de belastingdienst gebeld omdat wij zelf ook reiskosten voor ziekenbezoek konden declareren bij de aangifte inkomstenbelasting 2010. Alleen ging dat om ziekenbezoek in Nederland ———————- http://download.belastingdienst.nl/belastingdienst/docs/specifieke_zorgkosten_2010_ib2921t01fd.pdf de voorwaarden volgens de belastingdienst: Reiskosten ziekenbezoek Reiskosten voor ziekenbezoek zijn onder de volgende voorwaarden aftrekbaar: – U en de zieke hadden bij het begin van de ziekte samen een huishouden. (kind geld hier ook bij, RR) – U bezoekt de zieke in 2010 regelmatig. – De zieke wordt langer dan een maand verpleegd. Wordt de zieke meerdere keren per jaar verpleegd? Dan mag u de reiskosten alleen aftrekken als de zieke in totaal langer dan 1 maand wordt verpleegd en als de verpleging steeds een gevolg is van dezelfde ziekte. De tijd tussen de verpleegperioden mag niet langer dan 4 weken zijn. – De enkele reisafstand tussen uw woning of verblijfplaats en de plaats waar de zieke wordt verpleegd (gemeten langs de meest gebruikelijke weg) is meer dan 10 kilometer. U mag de kosten aftrekken voor: – reizen per auto U berekent een vast bedrag van € 0,19 per kilometer. – reizen per taxi, met het openbaar vervoer of op een andere manier U telt de werkelijke reiskosten mee. ——————— Mijn vragen waren kan je vervoer naar Zwitserland declareren volgens de norm van €0,19 aangezien het verwachte verblijf meer dan 4 weken is. En is er de mogelijkheid verblijfskosten te declareren? De medewerker gaf aan na wat kort uitzoekwerk dat dit vraagstuk te specifiek is en dat dit schriftelijk voorgelegt dient te worden aan het kantoor in de regio. Gelukkig werd er niet bij voorbaat nee gezegt, dus er zijn misschien mogelijkheden hierin. Robert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette