Zwitserland

In de nacht van zondag op maandag zijn Daan, mama en Opa Peter vertrokken richting Zwitserland. Daan moest zich daar om negen uur melden. De reis was goed verlopen en ik heb begrepen dat mama en daan goed geslapen hebben in de auto. Vandaag stonden er een paar gesprekken op het programma. Morgen krijgt daan een CT en wordt het masker aangemeten. Woensdag een MRI. Helaas is deze pas 's middags om 3  uur dus het wordt een latertje wanneer ze terug zijn woensdag.

Wanneer er nieuwe informatie is vermeld ik het

Pim

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Zwitserland

 1. Fam. Kleiboer schreef:

  Sterkte en succes met alles! Wij denken aan jullie en natuurlijk willen we altijd iets voor jullie doen. Roep maar…. Groetjes, Cynthia en fam.

 2. Sander en Alie schreef:

  Hee neef. Wat een toestand moet het zijn om alles in zo'n korte tijd te regelen. Paula met Daan en Peter naar Zwitserland, jij de spil van het gezin die de boel thuis in goede orde laat verlopen met de kids die nu vakantie hebben, ja alles gaat gewoon door. Binnenkort het vertrek voor 7 weken naar Zwitserland met jullie hele gezin, een hele onderneming moet ik zeggen. Laten we hopen dat de leerplicht ambtenaar niet te moeilijk doet en Merel en Tijs vrijstelling van onderwijs geeft voor 7 weken. Jullie gaan wederom een hele spannende tijd tegemoet en zullen daar in Zwitserland erg op elkaar aangewezen zijn, hier is de familie altijd wel op de achtergrond. Opa die even een boodschapje doet of de kinderen van school haalt, oma die wel even op de fiets springt om bij te springen en om maar te zwijgen van de taal barriere, maar met handen en voeten zal het zeker lukken. We blijven het blog nauwkeurig volgen en hopen dat jullie de aankomende tijd samen goed door gaan komen. In ieder geval veel sterkte en succes met zijn allen. Sander en Alie.

 3. Nicole de Jong schreef:

  Hoi Pim, Wat komt er veel over jullie heen in deze tijd. Fijn om te lezen dat er mensen kort om jullie heen staan die jullie ondersteunen, dat is nu onmisbaar. We wensen jullie sterkte bij alles en hopen dat alles naar tevredenheid verloopt in Zwitserland. We denken aan jullie. Lieve groetjes uit Noord-Holland. Jack, Nicole, Jordy en Luca

 4. Hetty Kars schreef:

  Hoi Pim, Leuk een keer een berichtje van jou. Jullie allebei weer veel sterkte toegewenst in deze drukke dagen met alle voorbereidingen. Paula daar in Zwitserland, maar ik had begrepen dat jij ook veel taken hebt hier. En dan hebben de kinderen ook nog gezellig vakantie. Hulp nodig, laat het alsjeblieft weten. groetjes Hetty

 5. eugenie Zwart schreef:

  hallo,ikzeg het nog maar een keer: als ik kan doen,geef dan een seintje. sterkte allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette