Bijna klaar

We zijn dr bijna klaar voor, Daan en ik. Morgen nog lekker thuis, warme broodjes bij het ontbijt, lekker lunchen, koffer inpakken en na het avond eten naar bed. Dan komt Peter tegen 0.00 uur, pakken we de auto in, en gaan met die banaan. Ik ben moe en licht zenuwachtig. Kan me er niet echt een voorstelling van maken van wat we gaan beleven. Woensdag avond komen we, als alles goed gaat, laat weer thuis. Dan ga ik donderdag met Merel en Tijs de stad in (als ik niet opgebrand in bed lig uiteraard) en gaan we lekker ijs eten bij de Hema. Haha, als Hemafiel is het natuurlijk vreselijk voor me dat ik straks 6 weken zonder bezoek aan de Hema door moet komen. En Merel en Tijs gaan me helpen een jurk voor Sterre uit te zoeken want ons Sterrekind wordt op 28 februari gedoopt (met dank aan onze dominee die een speciale dienst heeft geregeld). Dan kunnen we met al onze gedoopte kindjes op reis de 7e.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Bijna klaar

  1. Herman schreef:

    Dat is mooi nieuws van dat rekeningnummer. Als iedereen de familie voor bijv. 1 dag wil sponsoren dan komen we snel naar het gewenste doel. Vandaag mail ik al mijn kennissen, vrienden, relaties om mee te helpen. Er is natuurlijk meer nodig, wie coördineert dat, een telefoonnummer zou wel handig zijn.

  2. Jessica van Wortel schreef:

    Lieve Familie en Vrienden, Zoals jullie wel weten gaat Fam. Pelstra 7 weken naar Zwitserland… ik dacht bij mijzelf… pufff financieel zal dat ook wel heeel moeilijk zijn… De reiskosten, behandelingen voor Daan, verblijf daar, vaste lasten die door gaan… dat geld heb je gewoon niet op je rekening staan. En zoals Paula al schreef, de zorgverzekeraar betaald maar bar weinig, … maar Daan is nu gewoon belangrijker… geld doet er dan even niet aan toe… Ik wil ze graag helpen, zodat ze straks niet nog meer zorgen hebben. En dacht laten we een rekening openen voor Daan… Helpen jullie mee, zoveel mogelijk in te zamelen, vraag je familie,je vrienden, je werk, andere bedrijven… alle kleine beetjes helpen! Morgen zal ik het bankrekeningnummer op de site noteren! Paula, Daan en Opa hele goede reis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette