Goed gedaan

Zo op de valreep nog even iets geregeld voor de ukkies in het AMC. Rainbowbabies heeft toegezegd dat ze bandana's met opdruk zullen opsturen naar F8Noord. Geweldig natuurlijk. Aangezien praktisch alle kindjes die daar rondlopen kaal zijn is zo'n bandana helemaal super. Fijn, dat bedrijven het hart op de goede plaats hebben zitten en de kindjes die zo hard vechten willen blij maken. Dus: Rainbowbabies, bedankt !

Ik vind zo wie zo dat we ons best gedaan hebben. Niet alleen voor Daan om zijn tijd zo "plezierig" mogelijk te maken in het AMC maar ook voor de andere kindjes. De hoeveelheid batterijen en tekenmateriaal die we hebben afgeleverd  waren echt fenomenaal. En ook Playgro Europe én Leonie, het nichtje van Pim, hebben speelgoed gedoneerd. Playgro voornamelijk voor de baby's en peuters maar bij het speelgoed van Leonie zat ook een heuse Thomas de treinbaan ! Op deze manier hebben wij (Pim en ik) dat we ook nog iets nuttigs hebben gedaan. Iets hebben bijgedragen aan het veraangenamen van het verblijf van ALLE kinderen op F8Noord. Want hoewel we ons regelmatig groen en geel geergerd hebben, de kindjes die daar liggen zijn allemaal super. Vechters, dappere strijdbare kindjes die het zwaar hebben. Het verblijf van Daan in het AMC, de "reden" van zijn ziek zijn daar zie ik het nut nog steeds niet van in geen enkel kind zou zo ernstig ziek moeten zijn maar het heeft ons wel geleerd dat het iedereen kan overkomen. Arm, rijk, moslim, christen er worden geen uitzonderingen gemaakt. Ieder kind dat door deze ziekte getroffen wordt, verdient het om zo min mogelijk "last" en zo veel mogelijk "plezier" te hebben …. We hebben lieve kindjes én ouders leren kennen, mensen in ons hart gesloten waar we anders wellicht niet eens een gesprek mee waren aangegaan. Wat dat betreft hebben we wel wat geleerd…….

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette