MRI

Morgenochtend MRI scan. We moeten ons al om half 8 in Amsterdam melden. Daan wordt dan eerst op F8Noord aangeprikt en er zal bloed afgenomen worden. Kunnen we meteen de kleren die we (lees: ik) vergeten waren ophalen. Daarna naar de MRI afdeling. Wachten tot we aan de beurt zijn. De MRI zelf duurt ongeveer 3 kwartier. Pim en ik drinken dan meestal een kopje koffie in de hal om daarna toch maar weer naar de MRI terug te gaan voor het geval Daan eerder klaar is.
Merel en Tijs slapen nu bij opa en oma. Anders moeten we ze morgen veel te vroeg wakker maken. Tijs wilde graag thuis blijven en zei “ik mis je altijd zo als jij er niet bent” en dat is wederzijds natuurlijk. Maar dit is beter voor hem. Rustiger. Merel vertelde vanmiddag dat ze woensdag iets mee naar school moet nemen dat met de letter M begint. Zelf dacht ze aan mayonaise (of Merelnaise zoals het hier thuis genoemd wordt). Ik bedacht heel grappig dat ze mij ook wel mee naar school kon nemen, Mama begint tenslotte ook met een M. Eerst vond Merel het wel een briljant idee (bedankt schat) dan kon ze ook 2 streepjes zetten want in Mama zit wel 2x de M…. maar toen ….. toen viel ik even van mijn roze wolk want vervolgens zei ze “maar het is toch niet zo’n goed idee denk ik want dan moet je op de kast zitten en dan gaat de kast stuk want jij bent veel te zwaar”  …. jawel. Van je lijfjes moet je het hebben. Gruwelijk eerlijk, grmmppfff.  Dus, juf Angela, ik kom niet mee woensdag…. ik ben te zwaar voor de kast…..
Donderdag krijgen we de uitslag van de scan. Dr. Schouten, onze (of eigenlijk Daan’s) oncoloog belt ons dan ‘smiddags op. Nagelbijten tot die tijd dus en proberen over de “je bent te zwaar voor de kast” klap heen te komen.

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

1 Reactie op MRI

  1. Jessica van Wortel schreef:

    Dag lieffiesss, een hele dikke knuffel voor jullie alle zes… wat een spannende week. Ik duimmm weer heel hard mee. Ik wil toch nog even kwijt dat ik het heeel bijzonder vind, wat jullie vorige week voor mij gedaan hebben. Ik kon het niet droog houden. Jullie hebben zoveel aan jullie hoofd en dat je dan nog zoveel tijd hebt kunnen vrij maken om zoveel voor mijn afscheid te regelen. Heel erg bedankt. Liefsss Jessica

  2. Fam. Kleiboer schreef:

    Wij duimen en nagelbijten mee (kunnen Cecile en ik heel goed!) Sterkte vandaag en donderdag! Groetjes Cynthia en Fam.

  3. Nicole, Jack en Luca de Jong schreef:

    Lieve Pelstraatjes, Wij gaan enorm duimen voor jullie dat de uitslag van de MRI morgen positief mag zijn. Er gaan de nodige kaarsjes aan om onze hoop kracht bij te zetten. We denken heel veel aan jullie en aan Daantje Banaantje en volgen de ontwikkelingen op de (digitale)voet. Heel veel liefs en kracht, Jack, Nicole, Jordy en Luca xxx p.s. dikke knuffel voor Daan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette