Potverdorie

Potverdorie ! We zijn gebeld door de oncoloog. De tumor is sinds de vorige scan niet kleiner geworden ….. Dat houd dus in dat Daan 4 februari wordt opgenomen in Utrecht en dan 5 februari wéér een hersenoperatie met alle risico's die daarbij horen moet ondergaan. Ik ben boos ! Heeft mijn kleine dappere strijder voor mijn gevoel voor de kat z'n viool de laatste 2 kuren én bijbehorende spoedopnames ondergaan ! Op dit moment zie ik even niets positiefs en ben ik eigenlijk alleen maar woedend op de hele wereld dat dit gebeurt, dat dit mogelijk is. Als klap op de vuurpijl blijkt dat de prognose voor Daan z'n algeheel herstel ook niet rooskleurig is. De kans dat de tumor niet terugkomt is belabberd dus lijkt alles nu even zinloos. Kan iemand mij vertellen dat er licht is aan het eind van deze tunnel ? Kan iemand mij even uit deze bodemloze put halen ? Grrrmmppppffff ik zou willen gillen en krijsen, heel hard willen slaan en dingen kapot willen gooien zo kwaad ben ik nu.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Potverdorie

 1. Lies schreef:

  Vreselijk. ook ik heb helaas geen goeie woorden! Heeeel veel kracht gewenst en ik blijf duimen voor jullie. Lieve groetjes Huub, Lies en Thijs

 2. aletta schreef:

  wat is de wereld gemeen..

 3. Rianne (DM) schreef:

  Geen woorden voor! Denk aan jullie! Dikke knuff voor jullie allemaal!!!

 4. Eline schreef:

  Lieve Paula en Pim, Wat moeilijk om nu iets te zeggen……ik kan jullie alleen maar heel erg veel sterkte en kracht wensen de komende tijd. Houd moed, zolang er een kans is, is er hoop……hou vol!!

 5. Alies schreef:

  Lieve,lieve Paula en Pim, Wat hebben jullie een prachtig gezin! Wat een trots, genot, liefde, kracht en energie geven zij. Ik wens jullie veel liefde en kracht.

 6. Dorita schreef:

  Nette woorden zijn nu niet op zijn plaats,alleen verdomme,verdomme ,jammer dat het strand zo ver weg is want daar kun je zo lekker gillen,maar gil zoveel als jullie willen waar je ook bent. Paula & Pim hou vol hoe moeilijk het ook is nu.Onze lieve heer zal toch een keer moeten luisteren naar al de gebeden en naar al de kaarsjes die er branden toch?

 7. marian richardson schreef:

  lieve familie jullie zijn steeds in onze gedachten, ik wilde dat we meer konden doen voor Daan en voor jullie. veel liefs uit Aruba.

 8. Dennis en Daphne schreef:

  Lieve Pim, Paula en kids, Wij volgen jullie strijd en hopen steeds op goede berichten. We zitten dikwijls met tranen in de ogen te lezen, ook deze keer…. Mocht je nog kopjes nodig hebben om stuk te gooien, we hebben nog wel een doos vol staan. (Ik las dat je ook al een stapel borden aangeboden hebt gekregen…) We zouden graag wat voor jullie willen doen, dus als je suggesties hebt…. Sterkte de komende tijd en geniet en heb lief (Maar dat doen jullie al) Dennis, Daphne, Eline en Sjoerd Koldenhof

 9. Fam. kleiboer schreef:

  Wat oneerlijk! Geen woorden voor! Wij denken aan en bidden voor jullie, zoals zovelen doen. Heel veel sterkte en kracht (geef de moed niet op). Ewoud Cynthia Cecile en Robine

 10. Fred schreef:

  Het valt niet mee inderdaad. Kennelijk valt het nooit mee. Maar verlies niet de hoop. Daan is van ver gekomen. Het is niet anders.Gewoon doorgaan is het devies. Opnieuw sterkte ermee.

 11. Esther van Dijk schreef:

  Dit was niet de uitslag waar iedereen op hoopte en zeker niet de uitslag die Daan verdient. Ik wens jullie heel veel sterkte met het verwerken van dit nieuws en het opladen voor het volgende gevecht. Tot die tijd tijd heel veel van elkaar genieten want Liefde geeft kracht.

 12. Elianne schreef:

  Potverdorie?! Dat is nogal zwak uitgedrukt. Kan niet meer doen dan positieve energie richting jullie sturen…. Sterkte!

 13. Jan Priem schreef:

  Beste familie Pelstra, Als ik het bovenstaande lees, dan moet ik meteen aan onze zoon Job denken en de gevoelens die wij ook hebben gehad, en nog steeds wel hebben. Job heeft dezelfde tumor als Daan en werd op 4 februari vorig jaar voor de 2e keer geopereerd omdat er ook nog een resttumor zat. Op dat moment staat je wereld weer op zijn kop. Gelukkig is alles goed gegaan, beter zelfs dan bij de eerste operatie. Maar op dat moment zit je in een sneltrein waar je niet uitkan. We hebben een weblog bijgehouden, http://jobsverhaal.web-log.nl Ik wens jullie heel veel sterkte toe. Jan priem janpriem@gmail.com Een hartelijke groet, Jan Priem

 14. Anja Boonzaaijer (sot) schreef:

  pijn,verdriet en ONMACHT. zou de hele boel bij elkaar GILLEN als dat ook maar iets van verlichting zou geven

 15. saskia staats schreef:

  Ik begrijp je boosheid, je hele wereld stort in. Je vraagt je af of ze wel de goede scan voor zich hebben gehad. Na alles wat daan en jullie moeten meemaken is dit wel het laatste wat je verwacht had. Hopelijk komt er licht uit een onverwachte hoek. Heel veel sterkte.

 16. Sandra (sot) schreef:

  Ga gillen en krijsen, slaan en dingen kapot gooien! Meer weet ik niet te zeggen! We denken aan jullie (alsof je daar iets aan hebt..)

 17. bianca (speelotheek) schreef:

  Wat is dit vervelend en een tegenvaller. Ik weet niks te zeggen. Ik hoop dat jullie er doorheen komen.

 18. Dionne schreef:

  Heb weinig woorden……………..denk aan jullie en geef niet op!!!! Veel kracht en sterkte gewenst. Liefss

 19. joke Willemsen schreef:

  Beste Paula en familie Op zo,n moment weet je als buitenstaander niet wat je moet zeggen. Je staat letterlijk aan de zijlijn toe te kijken zonder dat je wat doet. Ik wens jullie sterkte en kracht toe om deze stap te zetten. Joke Willemsen

 20. jessica van wortel schreef:

  Hele dikke knufff voor jullie…

 21. Joke schreef:

  Wat oneerlijk… Ik zou alles willen doen om je wat positiefs te kunnen brengen, om jullie situatie anders te maken, maar sta ook met lege handen. Lieve allemaal, we zullen een kaarsje of tig branden, geef het niet op!! Veel liefs, Sjook

 22. patricia schreef:

  paula ik weet niet wat te zeggen alleen dat ik aan jullie denk wens jou en je gezin nog meer sterkte toe

 23. Mineke schreef:

  Lieve Paula, je boosheid is zo begrijpelijk. Wat moet ik zeggen, wat kan ik zeggen. We denken allemaal aan jullie enne… ik heb nog wel een stapel borden als dat helpt.

 24. Ellen, Frans-Jan en Tim schreef:

  Jemig, ik ben er stil van en weet echt niets te zeggen. Hou vol!

 25. Alie en Sander schreef:

  Tjee wat een tegenvaller, dat had anders moeten zijn. Jullie moeten jezelf maar weer oppeppen om deze tegenslag te verwerken, weer spanning en weer afwachten, waarom vraag je je af??? Blijf moed houden, en gooi alles er maar goed uit. Dikke kus van ons……..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette