Tand nummer 3 !

Door alle Daan berichten zou dit belangrijke nieuws bijna de voorpagina niet halen maar ………. Sterre heeft haar 3e tandje ! Jawel, mevrouw bezit nu 2 ondertanden én een gloednieuwe boventand Wink

Vandaag zijn Merel, Tijs, Sterre en ik eerst naar de brievenbus gelopen om post voor Daan op de brievenbus te doen. Vervolgens het park in om lekker te sleeen ! Heerlijk. We hebben ons prima vermaakt, daarna thuis nog even het pad sneeuwvrij gemaakt en toen lekker naar binnen voor warme melk bij de verwarming. 's middags kwamen opa en oma ook nog. Opa heeft nog verder geholpen met het pad en samen met Merel en Tijs heeft hij pyramides van sneeuw gemaakt. Lekker dagje dus al hebben we Daan en papa wel gemist

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Tand nummer 3 !

  1. alie schreef:

    Wat een ontwikkelingen toch, Sterre helemaal gelukkig met haar 3e tand, Merel en Tijs lekker in de sneeuw gespeeld en jullie maar flink blijven voor elkaar en de kindertjes. Dat Daan weer iets (rookworst) haha heeft gegeten tja wat maakt het uit. Spammemde tijden voor jullie allemaal, scan, uitslag, operatie, pppfff wat een toestand. Morgen gaan de kaarten op de bus. Lieve Paula en Pim blijf sterk xxxx Sander en Alie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette