Mag ik even ?

Mag ik even ? Morgen ga ik weer naar Amsterdam. Naar Daantje. Hoe heerlijk het ook is dat ik hem weer ga zien, ik heb zo’n verdriet dat ik dan Merel, Tijs en Sterre weer moet missen. Tijs die vanavond zo wat in me kroop en tegen me zei “ik wil bij je blijven mama” … Merel die zegt “als Daantje weer beter is, dan blijven we altijd bij elkaar he mam” en Sterrie, lieve kleine Sterre die zo heerlijk met me kan lachen, die probeert te staan en die geniet als ik op haar manier met haar praat. Ik word verscheurd van binnen. Natuurlijk wil ik ook bij hen zijn. Maar Daan heeft mij ook nodig. Pim kan niet nog langer in het AMC zitten en Pim heeft Merel, Tijs en Sterre ook gemist. En zo modderen we voort want het einde is nog niet in zicht. Al mijn lijfjes zijn me zo lief. Allemaal op hun eigen mooie intense manier zijn ze bijzonder. Even belangrijk ook want al is Daan nu ziek, dat wil niet zeggen dat de rest minder belangrijk is. En dat vertel ik ze ook. Dat ze belangrijk zijn, dat ik ze lief heb en dat ik ze zo ontzettend mis als ik niet bij ze ben………

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Mag ik even ?

  1. Joke schreef:

    Wat moeilijk toch voor jullie allemaal. En wat ben je toch een supermoeder Paula! Ik denk aan jullie. Lfs, Sjook

  2. marion schreef:

    zo herkenbaar, hadden we maar een toverstokje!

  3. Ingrid schreef:

    Ik lees, en probeer me in te leven. Totaal onmogelijk voor iemand die zoiets niet mee heeft gemaakt. Toch kan ik me heel goed voorstellen dat jullie je totaal verscheurd voelen. Niet alleen om wat er met Daan gebeurt maar ook om Merel, Tijs en Sterre steeds weer achter te moeten laten. Ik heb een overtuiging. De overtuiging dat je kinderen toch wel weten dat je er alles aan doet om bij ze te zijn om van ze te houden ook in tijden dat je zelf denkt er niet voldoende aan te doen. Steeds weer lees ik hier jullie strijd. Ik heb ongelooflijk veel respect voor alles wat jullie doen en zoals jullie met alles omgaan. Heel veel sterkte maar ook toch ook heel veel mooie momenten met elkaar. Voor wat het waard is: ik denk veel aan jullie! Lieve groeten Ingrid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette