Bacterie

Uit de kweek van het bloed is gebleken dat er een bacterie aanwezig is. Wat deze bacterie precies doet is nu nog niet duidelijk. De medicijnen die hij al kreeg zouden dit moeten kunnen opvangen.

Verder is Daan af en toe een beetje speels. Dan komt hij overeind om even te spelen maar toch het grote deel van de dag ligt hij plat en slaapt hij. Eten doet hij ook nog niet. Aangezien Daan het niet zo op sondevoeding heeft (5 in 2 dagen eruitgetrokken) wordt er morgen gekeken of er gestart gaat worden met voeding via het bloed.

Ook wordt er met Utrecht overlegt over de datum van de mogelijke operatie. Deze is vooralsnog vastgesteld op 22 januari maar onze oncoloog wil hem nog een week uitstellen. Utrecht is nu aan het kijken of dat mogelijk is.

Ook hebben wij nu te horen gekregen dat 19 januari de scan is en daarvan de 21e de uitslag.

Daan ligt zeker nog wel een week in het ziekenhuis dus maak hem blij met een wel verdient kaartje.

Update: Ik (paula) ben net terug uit het AMC. Pim heeft me afgelost. Daan slaapt nog heel veel. Eten doet hij nog steeds niet, wel drinkt hij gelukkig weer een beetje. Gister avond is begonnen met het voeden via het bloed. Daan was in 2 dagen tijd namelijk een dikke kilo afgevallen en dat is niet best. Het breekt mijn hart hem wéér zo ziek te zien liggen in zijn bed. Dit is niet zoals het hoort te zijn. Hoeveel pijn het me doet kan ik niet uitleggen. Het weg gaan was dramatisch. Daantje wilde niet dat ik ging, we huilden allebei want natuurlijk wil ik hem niet achter laten. Gelukkig is het me toch gelukt hem tot rust te brengen én zelfs aan het lachen te maken.

Update2: Daan heeft wat gegeten ! Niet lachen maar een stukje rookworst ging er toch wel in vanavond.. haha. Wel meteen 5 grote poepbroeken daarna maar ja, de boel moet weer een beetje op gang komen he. Verder wil ik iedereen die hier leest verzoeken naar de site van Alped'huzes te gaan. Jack heeft op zijn blog al zijn vrienden en bekenden opgeroepen een kaartje te sturen naar Daan omdat hij weer in het ziekenhuis ligt en dus roep ik jullie, onze vrienden, familie, bekenden op om naar de site van Jack te gaan en hem te sponsoren. Jack is een man met een hart van goud, die fietst voor zijn dochter, onze Daan. Jack geeft niet op en dus geven wij ook niet op hem waar mogelijk te steunen dus: SPONSOR JACK ! ! !

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Bacterie

 1. Rianne (DM) schreef:

  Denk aan jullie! Liefs en een dikke knuffel voor jullie allemaal!

 2. Dorita schreef:

  Vanuit het ziekenhuisbed weer veel warmte en sterkte voor jullie allemaal.Zo gauw ik thuis ben zullen we weer een mooie kaart uitzoeken.

 3. Nelly schreef:

  Hoi allemaal, even een berichtje van mij. Ik hou het allemaal bij wat er in jullie leven afspeelt en welke woorden moet ik nu gebruiken? Alleen denk ik dat ik aan jullie denk een kaarsje ga brandje voor jullie en goede gedachten die kant opstuur. Heel veel liefs van Nelly Edwin Jordan Amanda en de katten Nipper en Pepper.XXX

 4. Dionne schreef:

  Wat moeten jullie en Daantje toch veel doorstaan zeg!!! Niet te geloven……….dan denk je dat het iets de betere kant op gaat en dan zit je toch zo weer in het ziekenhuis, tis niet eerlijk!!! Misschien een rare vraag maar wat voor een operatie gaat Daan nu krijgen dan? Hou vol met zn allen er zal toch een keer een lichtpuntje moeten komen. Ik denk veel aan jullie!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette