Ook nu weer

Ook nu is het weer zover. Hoe Daan ook z'n best doet is hij toch opgenomen met koorts. Hij ligt zeker 5 dagen in Amsterdam.

Hij ligt geïsoleerd op een box. Zijn muur is nog heel kaal dus,  als je wilt mag je een kaartje naar hem sturen. Dat is op dit moment het enige wat hij wil. Verder ligt hij op bed te slapen. Alles is hem nu te veel, kost te veel energie die hij niet heeft op het moment.

 Het adres is:

Daan Pelstra
p/a AMC/EKZ
Afdeling F8Noord
Meibergdreef 9
1105 AZ  Amsterdam

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Ook nu weer

  1. Alie schreef:

    Het mag ook niet zo zijn hé? Al ging het redelijk nu toch weer opname in Amsterdam. Heb helaas geen kaart zonder opschrift in huis dus morgen eerst een paar van die tekstloze dingen halen en snel op de bus voor Daan zijn muur. Hou moed hoor. xxxxxxxxSander en Alie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette