Verhalenverteller

 
Geeske, de moeder van een klasgenootje van (eerst) Merel en (nu) Tijs, heeft voor ons geregeld dat er vandaag een verhalenverteller bij ons op bezoek komt. Om half 1 is ze er en ze heeft samen met haar dochter een uurtje nodig één en ander op te bouwen.

Dat de voorstelling doorgaat is een klein wonder aangezien Daan vanochtend ziek wakker werd. Hoofdpijn, keelpijn, oorpijn, grote pupil. Ellende dus.

Maar na een zetpil en wat exclusieve aandacht gaat het weer beter met Daan. Dus de voorstelling kan beginnen en wat is het mooi en geweldig en fijn dat we dit mee mogen maken. Mirjam en Niels zijn er ook met Brent en Jelijne en natuurlijk zijn ook Geeske en Djoeke en Meinte er. Wat gezellig en wat genieten we van de voorstelling. Het is echt nog veel leuker dan we al dachten en we zien een tafel vliegen door de lucht, we zien hoe papa ook kan toveren, er vliegt een boek in brand maar niemand schrikt want het is tovenarij, we toveren ook nog snoepjes en een mooie Kika beer voor Daan. Na afloop mogen we zelf een mooie toverstaf maken met toversnoepjes, en een toverhoed beplakken met mooie gouden sterren. Wat is het gaaf ! Hoe bijzonder is het om dit in je woonkamer mee te maken ?!

Nog voordat de rest van de kinderen begint met het plakken en versieren valt Daan in slaap op de bank. Hij is zo moe. Als hij wakker word heeft hij verhoging, 38.1 en we zijn al zo gespannen de dag begonnen. Bij ieder pijntje dat Daan aangeeft denken wij “is dit het begin van het einde?” het kost zo veel energie en ik loop eigenlijk dag in dag uit rond met barstende koppijn.

De voorstelling is wel bijzonder gezellig en het is fijn dat Geeske, Mirjam en Niels er zijn met hun kinderen. En ’s ochtends hadden we het ook al gezellig met Alies en Isabelle !

Nu ligt Daan op de bank, maken wij ons ontzettend veel zorgen maar moet je proberen dat niet te veel te laten merken natuurlijk.

Dank je wel Geeske voor deze super leuke verrassing we hebben er enorm van genoten.

En wederom, terwijl wij nog kunnen genieten gebeurd er bij een ander gezin het aller ergste dat je kan overkomen. Thomas is overleden. Wij zijn er erg verdrietig van want we voelen ons erg verbonden met Thomas en zijn familie.

Lieve Thomas, Rust Zacht.

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

4 Reacties op Verhalenverteller

 1. Jan en Alice Priem schreef:

  Lieve Pim en Paula,

  Ook ons grijpt het bericht van Thomas enorm aan en dat van jullie ook!
  Zo begrijpelijk dat je bang wordt als Daan zich niet goed voelt.
  En wat zullen jullie enorm gemengde gevoelens hebben deze jaarwisseling!
  Heel veel sterkte! In onze gedachten en gebeden,
  Jan en Alice

 2. Alide schreef:

  Lieve familie
  Via de weblog van Thomas ben ik op jullie weblog terecht gekomen.
  Had idd ook al gelezen dat die dappere strijder is overleden.
  Dan huilt mijn hart voor zijn familie………
  Mijn hart huilt ook voor jullie en jullie dappere Daan.
  Hij is te jong om het allemaal te beseffen, misschien maar goed ook.
  en dan te bedenken dat jullie Daan (zoals je zelf liet weten op de weblog van Thomas) ook zullen gaan verliezen.
  Wat een vreselijk vooruitzicht, kan me voorstellen dat je de hele dag hoofdpijn hebt, van alle zorgen, maar ook van alle spanningen.
  Ik weet gelukkig dat het ook anders kan, onze zoon is gelukkig beter, over 3 jaar pas ‘genezen’.
  Ik wil jullie ontzettend veel kracht en sterkte wensen het komende jaar.
  Liefs
  Alide

 3. ellen schreef:

  Lieve Pim en Paula. Wat een fijne dag hebben jullie gisteren samen gehad.
  En wat ontzettend veel lieve mensen hebben jullie om jullie heen!
  En da oma blijft slapen is natuurlijk super voor jullie allemaal.
  En dan zo’n vreselijk bericht wetene dat jullie dat ook te wachten staat.
  Heel erg onwerkelijk en zo oneerlijk. En dan moet je jezelf ook nog staande zien te houden, een hele opgave en logisch dat je dan hoofdpijn krijgt.
  Ik hoop dat Daan vandaag weer opgeknapt is. Morgen oudjaarsdag, zal ook best een moeilijke dag zijn en zaterdag weer een nieuw jaar. Ik denk erg veel aan jullie in deze zware oneerlijke strijd. Liefs van Ellen.

  • Angelique schreef:

   Heel veel sterkte in de deze moeilijke periode.
   Ik ben op jullie weblog terecht gekomen via yannick.
   Ook mijn neefje van 4 wordt in het amc behandeld tegen een rabdomyosarcoom hij heet guy.
   Heel erg allemaal .
   groetjes Angelique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette