Oproep !

Jawel, a.s. maandag is het zo ver. Dan gaat Daan voor zijn 6e en laatste kuur naar het AMC. En daarom een oproep aan iedereen die hier leest. Gebruik je laatste kerstpostzegel voor een kaartje aan Daan ! Echt hij geniet er zo enorm van als hij post krijgt en zijn laatste kuur moet natuurlijk goed afgesloten worden. Dus… stuur post. Beetje vroege oproep wellicht maar gezien de kerstdagen dacht ik …… hij ken wel. Voor de zekerheid nog even het adres:

AMC/EKZ
Afdeling F8Noord
T.a.v. Daan Pelstra
Meibergdreef 9
1105 AZ  Amsterdam

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Oproep !

  1. marion schreef:

    Donderdag zijn afwisselend Jan of Jeroen bij Jonah. Vandaag ben ik er ook, ben jij er ook of is Pim er? Hoop dat de kuur goed gaat! Groetjes Marion

  2. Dionne schreef:

    Ik wens jullie hele fijne dagen, geniet lekker van en met elkaar!!! Kaartje gaat vandaag de deur uit……. Liefss

  3. Fam. Kleiboer schreef:

    Gaan wij doen! Sterkte maandag! Wij zullen aan jullie denken, een kaars branden en duimen dat Daan hier goed door komt. Fijne Kerstdagen! Ewoud, Cynthia, Cecile en Robine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette