Punaise

Zomaar een maandag. Af en toe storm in huis. De kinderen wilden graag pyjama dag, oftewel: de hele dag in hun pyjama rond lopen. Prima toch ?! We hebben lekker geknutseld, gepuzzeld en ik ben nog even baby geweest tijdens het vader en moedertje spelen. Om half 2 kwam Claudia de kapster. Eerst werd Merel geknipt, daarna Tijs en toen Daan. Want Daan wil zelf nog niet geloven dat hij geen haartjes meer heeft. Daarna lekker onder de douche alle losse haartjes van je afspoelen en natuurlijk weer de pyjama aan. Eind van de middag belt Marieke. Ze heeft voor ons een wens ingediend bij de Albert Heijn en ze heeft gewonnen ! Dat wil zeggen dat wij morgen een kerstpakket mogen samen stellen in de Albert Heijn ! ! Wat ontzettend lief van Marieke ! En ze is al zo lief voor ons geweest, Marieke is echt een engel. Lekker eten met z’n allen en daarna doen we de punaise. De punaise is eigenlijk de polonaise maar Merel en Tijs hebben me vast niet goed verstaan toen ik ze een paar weken geleden heb uitgelegd wat het was. We liepen de punaise door de woonkamer. Sterre op mijn arm, Merel voorop en achter me Daan en Tijs. We hadden grote schik ! Daarna nog “stoelendans” gedaan waarbij we om beurten de radio waren. Jaja, dan zit je dus op de bank en dan zing je. Ineens stoppen en dan moet iedereen zitten met zijn voeten van de vloer. Verliezen kun je niet want iedereen mag gewoon ergens gaan zitten. Heerlijk. Tenslotte, om de dag compleet te maken kwamen ’s avonds lieve vrienden op bezoek. Gewoon, spontaan en wat zijn ze welkom want ze zijn ons zo dierbaar. Zomaar een maandag, maar wel een mooie !

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Punaise

  1. Corine schreef:

    Wat geweldig de punaise door de woonkamer. Ik zie het al helemaal voor me! Dat is genieten. En heb je een mooi pakket samengesteld? Ook daar lekker samen van genieten. Dikke Kus!

  2. Ingrid schreef:

    Wat heerlijk om te lezen dat jullie zo genieten met z'n allen. Echt een lekker stel bij elkaar! Hele gezellige, fijne en 'warme' Kerstdagen en natuurlijk een geweldig, gezond en hoopvol 2010. Lieve groetjes Ingrid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette