Sneeuw !

Wat is het toch heerlijk weer. De kinderen genieten enorm ! Vandaag zijn ze eerst met papa naar buiten geweest. Dik aangekleed op de slee en gaan met die banaan. Nog een poging gewaagd een sneeuwpop te maken maar helaas, de sneeuw bleef niet goed plakken. Daarna weer naar binnen. Lekker smikkelen van soep, knakworst in bladerdeeg en ragout in ragoutbakjes, opa en oma aten mee. Feest dus ! Daarna met opa en papa naar buiten. Het park in, naar de hoge bulten ! ! ! Weer pret, Daan geniet, heeft het koud maar dat geeft niet. Buitenlucht is zo goed voor hem, ons buitenkind. Merel en Tijs die sleetje rijden geweldig vinden. Daan die nog steeds handenvol sneeuw op eet. Tijdens de volgende klimaat top staat dat punt zeker op de agenda, geen nood dames en heren politici, de verdwijnende sneeuw dat ligt niet aan het broeikas effect maar aan het “Daan is weer buiten!” effect. En wij vinden het heerlijk. Weer naar binnen, warm worden van warme chocolademelk.

De andere opa en oma komen ook op bezoek. Een huis vol mensen en het is gezellig ! Lekker zo, kerstvakantie. Allemaal thuis genieten van elkaar en de mensen waar je van houd. Waarom is het niet het hele jaar zo ? Omdat dat ook gaat vervelen natuurlijk, daarom en daarom ook is het des te leuk als je zo’n mooie dag als vandaag beleefd. Hierboven trouwens foto’s van ons dierentuin bezoek. Met dank aan de fotografe van het VGZ.

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Sneeuw !

  1. Marion, mama van Jonah schreef:

    Wat heerlijk dat jullie weer even samen kunnen genieten. Ik hoop dat het nog wat langer duurt. Wij gaan ook morgen (als alles goed blijft gaan) naar huis en hopen daar ook eens even te blijven. Wij wensen jullie hele fijne dagen samen.

  2. Dionne schreef:

    wat een geweldige foto,s en wat heerlijk dat jullie zo van elkaar en alles erom heen kunnen genieten, echt super! Ik wens jullie dan ook hele fijne, warme en gezellige feestdagen toe maar dat gaat vast goed komen. Geniet ervan en blijf dit ook doen want er komen vast nog heeeel veel van die mooie momenten. Liefss

  3. (juf) Bianca schreef:

    Wat heerlijk om jullie zo te zien genieten! Ik ben blij voor jullie… en Merel wat heeft Knuf een fantastische vakantie bij jullie alle 6. Knuffel maar veel met hem. Ik wens jullie nog heel veel prachtige warme en liefdevolle dagen samen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette