Emmen

Ons leven hangt van uitersten aan elkaar. Zo ligt Daan in het ziekenhuis, de volgende dag lopen we met z'n 6-en in het Noorder Dierenpark in Emmen ! Via www.wenseenwens.nl had ik een wens ingediend voor Daan. Namelijk een dagje dierentuin met zijn broer en zus(je). En onze wens werd gehonoreerd ! Wat een bof voor ons. We mochten zelf uitkiezen naar welke dierentuin we wilden en na rijp beraad werd het Emmen. We werden vanochtend vroeg al opgehaald. De chauffeur was heel enthousiast een half uur te vroeg zodat ik in mijn pyjama de deur open kon doen. De beste man van een kop koffie voorzien en eerst de kinderen verder aangekleed, toen mezelf, tas inpakken, snel een kop koffie naar binnen werken en de bus in. Emmen, here we come ! De reis was al spannend natuurlijk en eenmaal binnen wilden we toch wel erg graag de olifanten zien. Wat zijn ze groot ! en wat waren het er veel ! Er was zelfs een baby olifant. Eerst liep er een fotografe met ons mee om een paar foto's te maken en daarna waren we op onszelf aangewezen. Geen probleem we hebben ons geweldig vermaakt. Het was koud, het sneeuwde maar mijn hart gloeide want ik genoot ontzettend van het plezier dat Merel, Tijs, Daan én Sterre hadden. Want ook ons Sterrekind was mee. Ze zat in de buggy en bekeek alles met grote ogen. Heerlijk om zo compleet op pad te kunnen. Na de vlindertuin, de olifanten en wat vogels gingen we ons snel opwarmen in een restirant (zoals Tijs het noemt). Daar mochten we gewoon patatjes met een frikandel eten ! Tsss het is toch wat. En we mochten ook nog zelf uitkiezen wat we wilden drinken. Na het eten naar de zeehonden, de beren en de haaien. We kregen in de souvenir winkel allemaal een grote tijger knuffel (Merel was eerst wat teleurgesteld want ze had in de souvenir winkel een boekje met cd waarop dierenliedjes stonden gezien én die vond ze toch wel erg leuk, maar toen ik haar had uitgelegd dat het heel bijzonder was dat ze deze tijger kreeg was ze er toch erg blij mee). Toen naar de pinguins of péé'jéé zoals Daan ze noemt. Dat was ook bijzonder zeg, je mocht er gewoon tussendoor lopen ! Tijs vond het wat eng en dook snel de buggy in maar Merel en Daan waren erg enthousiast. Je kon de pinguins ook goed zien zwemmen en we hebben zelfs een pinguinschool gezien ! Daarna mochten we spelen in een indoor speelparadijs. Nog wat drinken, een zakje chips en tot slot een ijsje (alsof ze nog niet genoeg ijs hadden gehad, het sneeuwde en Daan en Merel stopten handenvol sneeuw in hun mond). Met de taxi weer terug naar huis waar Daan al snel in slaap viel en Tijs hem snel volgde. Sterre gaf het na een half uurtje ook op. Met Tijs tegen me aan zachtjes met Merel gekletst. Heerlijk. Moe maar voldaan zijn we thuis onder onze nieuwe van Marieke gekregen dekentjes gekropen. Wat een heerlijke dag. Een mooie herinnering, gewoon fijn met z'n allen. Op de terug weg naar huis belde het AMC. De kuur van Daan a.s. maandag gaat niet door. Zijn trombo's zijn niet hoog genoeg. Maandag maar eens overleggen wanneer Daantje's laatste kuur dan nu gaat plaats vinden. Wat ons betreft tussen kerst en oud en nieuw en zeker niet tijdens de feestdagen. Dan is Daan van ons ! ! ! Iedereen die op de wens voor Daan, Merel, Tijs en Sterre gestemd heeft: BEDANKT. En voor degene die deze wens hebben mogelijk gemaakt: HET WAS SUPER ! Heel erg bedankt, we hebben er enorm van genoten.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Emmen

 1. antoinette schreef:

  Hallo allemaal Via perspectief en de kleuterjuffen bleef ik eerst op de hoogte, nu via dit weblog. wat fijn dat jullie allemaal zo genoten hebben van een dagje uit! Het is jullie van harte gegund. En Paula, wat kan je prachtig schrijven Groet en hopelijk gaan jullie gezellige en goede feestdagen tegemoet! Fam den Hollander

 2. eleonora schreef:

  Wat mooi dat het dagje emmen zo goed verliep. Gun jullie een fijne kerst als gezin bij elkaar. Jullie zijn in onze gedachten. Fam Sturre

 3. Sjook schreef:

  Wat heerlijk voor jullie dat het hele gezin zo heeft kunnen genieten. Het is jullie allemaal van harte gegund! Veel liefs van ons, Jasper, Joke en Amber

 4. Rianne (DM) schreef:

  Oww wat fijn dat jullie zo genoten hebben! Dit hebben jullie ook verdiend! Even samen zijn zoals het hoort! Hoop dat dit ook met de feestdagen zo mag zijn! Denk aan jullie! Dikke knuffel!

 5. Liesbeth schreef:

  Wat fijn dat jullie zo heerlijk hebben genoten. Het is jullie gegund. Prachtige woorden hierboven waarbij ook ik me aansluit. Paula je beschrijft het zo mooi moeilijk om het droog te houden.. Lieve groetjes Lies

 6. Dionne schreef:

  Ik ken ze wel niet maar sluit me helemaal bij lisa en dorita aan, hun hebben de juiste woorden gebruikt. Daar valt weinig aan toe te voegen………… Veel liefss

 7. jessica van wortel ( dm ) schreef:

  Jeetje, ik krijg het helemaal warm van binnen. Wat fijnnn dat jullie met zijn állen een dagje hebben genoten. Wat lief dat jullie zo in de watten zijn gelegd. Hopelijk gaat het met de feestdagen ook zo zijn. Dat hebben jullie zo verdiend. Dikke knuffel

 8. Dorita schreef:

  Als je dit leest geweldig,weer zo.n mooie herinnering en ja ook ik hou het niet droog,wat kun je toch alles mooi verwoorden Paula. Ik wens jullie hele ""warme""gezellige kerst dagen toe xxxxxx

 9. Lisa schreef:

  Hoi Schatten, Ik krijg gewoon tranen in mijn ogen als ik dit lees! Het is jullie zo gegund, dit dagje uit!! Fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad!! dikke knuffel Lisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette