Nieuwe tegenslag

Daan heeft naast zijn urineweg-infectie ook nierbekkeninfectie. Wat het precies inhoud weet ik nog niet maar hij ligt in elk geval weer een week in het ziekenhuis. Tegenslag op tegenslag houd het nog is op voor hem.

 

Update
De urineweg infectie heeft Daan te danken aan een (waarschijnlijk) aangeboren afwijking aan zijn nieren. Het is afwachten nu hoe ernstig deze afwijking is. Vandaag heeft Daan weer een echo van zijn buik gehad en er wordt nu overlegd wat de consequenties van deze afwijking zijn. Zo langzamerhand worden we er moedeloos van. Het lijkt wel of het ons mannetje niet mee mag zitten. Daan doet zo zijn best, maar je kunt nu zien dat het vechten zijn tol eist. Daan is afgevallen. Heeft een ingevallen bekkie en donkere kringen onder zijn ogen. Kan niet zelf staan, daar heeft hij geen kracht voor. Daan eet niet tot nauwelijks. Spuugt toch weer veel. En, het aller ergste vind ik, Daan laat heel veel gelaten over zich heen komen. Bloedprikken, onderzoeken, Daan werkt mee, stribbelt niet tegen. Totaal onnatuurlijk. Hartverscheurend. Het doet zo veel pijn om dat te zien. Zoals ik gisteren weer aan onze oncoloog heb uitgelegd. Het kost verdomd veel moeite om het dierbaarste dat je "hebt" uit handen te geven. Ik vecht en ik vecht om alles voor Daan zo "makkelijk" mogelijk te maken maar de belangrijkste dingen kan ik niet. Daar heb ik anderen voor nodig en dat kost me moeite. Daan, we houden zo veel van hem. Het is niet in woorden uit te drukken. Een oergevoel dat uit onze tenen komt. Ik zou het liefst iedereen die hem pijn doet van 8 hoog naar beneden gooien, maar ja …. da mag nie. Das nie netjes …. Maar ik blijf scherp. Ik bescherm mijn mannetje …. ze moeten eerst langs mama voordat ze bij hem komen. Hoe oneerlijk kan het leven zijn vraag ik me af. Kan iemand mij vertellen waarom dit allemaal gebeurt ?

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Nieuwe tegenslag

 1. Patricia en Gerjo schreef:

  Geen woorden maar wel heel veel lichtjes en positieve gedachten naar jullie allemaal en in het bijzonder naar Daan.

 2. Leonie, Arthur en Levy schreef:

  Hoi Pim, Paula en kids, Jezus mina (sorry hoor) wat moeten jullie allemaal meemaken… En dan vooral Daan. Het moet wel een verschrikkelijk sterk mannetje zijn hoor! En Paula, je kan het allemaal zo goed verwoorden… Ik zit elke keer weer met een dikke snotneus je verhalen te lezen. Ik snap je moedergevoel helemaal. Niemand, maar dan ook echt niemand heeft er aan je kindje te zitten. Ik zou ze zeker allemaal van 8 hoog uit het raam willen smijten… Ik kan je helaas niet vertellen waarom dit allemaal gebeurt, maar hoe jullie / jij ermee omgaan… Echt 1000x respect! We blijven aan jullie denken en onze duimen staan niet stil. Liefs uit Hilversum

 3. Marion, Jan, Jonah schreef:

  Hoi Pim en Paula, Wij denken echt heel veel aan jullie. Woorden zijn er niet voor al dit leed.

 4. Nicole, Jack, Luca en Jordy de Jong schreef:

  Woorden schieten inmiddels tekort om jullie nog iets positiefs te melden. We bidden en duimen voor jullie en Daantje en hopen dat het met de dag weer beter zal gaan. We gunnen hem zo graag weer eens even een tijdje lekker genieten met zijn broer en zusjes lekker thuis. Hopelijk kunnen jullie het volhouden om het positieve te blijven zien want je moet door. We branden een kaars voor Daan en hopelijk komt er veel positieve energie jullie kant uit. Liefs en we denken aan jullie Nicole

 5. anke schreef:

  lieve Pim en Paula ,wat een tegenslagen.Hoop voor jullie dat er snel een stabiele situatie optreedt en jullie weer een beetje kunnen ademhalen.Heb net het stuk over hetgeen Daan heeft gelezen en dat is nogal niet wat.Ik blijf jullie sterkte wensen en duimen op een goede afloop.Knuffel voor jullie allemaal.

 6. Dorita schreef:

  Paula&Pim Wat een tegenslag weer en jullie vechten maar door,die kracht sturen we met z,n allen naar jullie toe.Iedereen zal duimen en kaarsjes branden maar dan moet het verdomme (sorry)ook helpen.Sterkte xx voor alles xx en pootje voor Daan.

 7. Liesbeth schreef:

  Wat moet zo klein manneke toch veel mee maken.Frown Ik denk veel aan jullie en hoop echt op een lichtpuntje. Heel veel kracht gewenst en sterkte voor jullie en zeker voor Daan. Liefs van ons

 8. Joke de Wolde schreef:

  Lieve Paula, Pim en alle kids, Het sturen van positieve gedachten heeft blijkbaar niet veel effect op dit moment. Wat zielig voor jullie ventje en wat een veerkracht moeten jullie als gezin opbrengen. Sterkte, we blijven aan jullie denken. Liefs, Sjook

 9. Gina schreef:

  Wat een ellende steeds Paula! Er brandt hier een kaarsje voor jullie allemaal!

 10. Sabine schreef:

  Ach nee ook dat nog!!! Arm ding. Ik hoop dat hij snel infectie vrij is en geen pijn heeft. Dikke knuffel

 11. Frans-Jan, Ellen en Tim schreef:

  Heel veel sterkte met alles!

 12. Dionne schreef:

  Wanneer houd het nu eens op met al die tegenslagen zeg. Ik gun jullie zo dat er een lichtpuntje komt in dit hele verhaal. Ik blijf in elk geval duimen, kaarsjes branden en aan jullie denken in de hoop dat het gaat helpen. Sterkte en een knuff voor Daan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette