Weer een spoedopname Update (8-11)

Waren we vanochtend nog hieperdepiep in de gloria omdat Daan weer naar huis mocht. Nu zijn we in een diep sombere stemming omdat Daan weer met spoed is opgenomen. Meneer heeft zijn 4e ambulance rit er op zitten en ligt weer in het AMC. Koorts…. 40.0 graden. Een verdikking bij zijn portacath….
Nu is het afwachten wat de koorts gaat doen. Of er een antibiotica kuur volgt of ….. Morgen horen we meer.

Update Daan heeft een urineweginfectie. Daarnaast is zijn bloed op kweek gezet om te kijken of er meer is. Voorlopig ligt hij weer 5 dagen aan de antibiotica. Op z'n vroegst donderdag pas weer naar huis. Wanneer kunnen we weer even met z'n allen thuis zijn?

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Weer een spoedopname Update (8-11)

 1. Cynthia Kleiboer schreef:

  Ik was nog niet klaar met m'n bericht (ging iets mis) Maar, wij sturen geluk *** jullie kant op! En hopen dat Daan weer snel in jullie midden is. Groetjes, Ewoud, Cynthia Cecile en Robine

 2. Cynthia Kleiboer en Fam. schreef:

  Wat balen weer zeg! Hier vandaan sturen wij **

 3. Jonah schreef:

  Hey maatje. Was leuk om je vrijdag even in het ziekenhuis te zien. Verschrikkelijk balen dat je nu weer in het ziekenhuis ligt. Ben zelf ook behoorlijk ziek. Heb nog net geen korts en krijg paracetamol om maar niet opnieuw je buurman te worden.

 4. Elianne schreef:

  Hoe snel kan het omslaan… Hoe was overigens de uitslag van de controle? Of is die nog niet bekend? Hopelijk morgen een betere dag. En hoe gaat het met Merel? Ook heel veel beterschap voor jullie lieve grote meid! Sterkte weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette