Daan is thuis

Daan is weer thuis. We mogen weer even een compleet gezin zijn. Dinsdag weer een MRI waar we donderdag de uitslag van krijgen. Als deze uitslag goed is volgt maandag de 30e weer een chemokuur, zijn 5e. Daan's lijfje is moe. Daan's lijfje is bijna op. Zo afgevallen. Er blijft weinig van hem over. Dat is moeilijk om te zien.
Daan was altijd ons boertje. Lekker buiten spelen, spekkie benen, volle toet, en nu … Daan heeft een eng dun nekje waar zijn ingevallen gezichtje boven op bungelt. Van zijn spekkie benen zijn 2 latjes over. Gelukkig lacht hij nog wel zoals hij altijd deed, en is hij net zo lief en ondeugend als voordat hij ziek werd. En nu is hij lekker thuis. Daar geniet hij  net zo veel van als wij. Hij speelt zich suf. Dus:

HIEPERDEPIEP HOERA, DAAN IS WEER BIJ ONS, WAAR HIJ HOORT.

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Daan is thuis

 1. Sander en Alie schreef:

  Hé lieverds, wat fijn dat jullie weer een compleet gezinnetje zijn, lekker met zijn allen aan tafel en even het AMC vergeten. Vandaag (dinsdag) weer de MRI die gemaakt moet worden en donderdag de grote spannende uitslag. Spanning en heel veel zenuwen die de komende dagen de hoofdrol weer zullen spelen. Geniet van deze dagen met jullie 6-jes en weer heel veel sterkte kanjers. Een dikke kus voor jullie allemaal. Alie

 2. Robert, Marieke & Brett schreef:

  Sterkte vandaag en de komende dagen! We hopen dat er weer een sprankje hoop mag ontstaan.. Veel liefs van ons

 3. Dorita schreef:

  Klavertje 6 weer bij elkaar,geniet 100% nee 200% van elkaar.Zelfs Senna rende naar jullie huis om Daantje eventjes met z,n pootje gedag te zeggen.We gaan verder met duimen en hou vol he!

 4. Gina schreef:

  Dikke knuffels voor jullie allemaal!

 5. lies schreef:

  Wat fijn dat Daan weer bij jullie is thuis. Geniet van elkaar en ik hoop dat hij weer wat kracht krijgt in die tussen tijd. Hoop dat de uitslag van de week positief is. Het moet vreselijk zijn als je je manneke zo ziet veranderen. Maar gelukkig blijft zijn lach, geniet daarvan.. Hoop dat hij van het thuis zijn weer iets meer body krijgt. Liefs uit Zwolle

 6. Rianne schreef:

  Wat fijn dat Daan weer thuis is en jullie klavertje vier weer even compleet is en dat Daan omringt met veel liefde aan kan sterken voor de 5e chemo, want daar gaan we vanuit! Dit keer moet het positief zijn! Het is jullie zo gegund! Geniet van elkaar! Liefs!

 7. Francis schreef:

  Heerlijk dat Daan weer thuis is! Ik hoop dat hij door alle liefde en kusjes en knuffels weer wat kan aansterken zodat hij (na een goede uitslag) zijn 5e kuur beter aan kan. Wat een vechtertje is het, wat een vechters zijn jullie allemaal. Geniet van het samenzijn, veel liefs!

 8. aletta meijberg schreef:

  Fijn dat Daan weer thuis is, het is al net zo'n knokker als zijn mama. liefs Aletta

 9. joke de wolde schreef:

  Fijn om als gezin weer compleet te zijn. Heerlijk! Geniet van de momenten waarop je bij elkaar bent. Hopelijk geeft de MRI volgende week een positieve uitslag. Ik vind jullie heel bijzonder, mooie mensen. Dikke kus

 10. Eline schreef:

  Wat is die Daan van jullie toch een bikkel! Ook hier heeft hij zich weer doorheen geknokt.Wat hoop ik voor jullie dat dit het begin is van een periode van goed nieuws. Hopelijk kan hij de komende dagen aansterken en kunnen jullie lekker genieten van elkaar. Heel veel sterkte verder. Groeten uit Barneveld.

 11. Dionne schreef:

  Ohw wat een heerlijk nieuws om dit nu even te horen zeg na al die tegenslagen. Geniet heerlijk van jullie gezinnetje en ik hoop dat Daantje even de tijd krijgt om aan te sterken. Geniet van en met elkaar!!!! En op naar vlg week in de hoop op ook dan heel positief nieuws!!! Liefss

 12. Fred de Vries schreef:

  Erg fijn voor Daan en jullie dat hij weer thuis is. En nu maar hopen dat hij voorlopig weer een beetje in zijn "normale" ritme kan komen en wat opknappen. Geniet van zijn aanwezigheid thuis. Groet en fijn weekend.

 13. Josie, Ante, Isadora en Davyn schreef:

  Lieve familie, Heerlijk dat Daan weer thuis is, geniet en laad op Smile En wat goed om te zien dat ook Daan geniet. Dat maakt de periodes thuis een extra groot feest en is bovendien een goed teken. Veel liefs van ons allemaal…. ps: Merel, ben je weer helemaal opgeknapt???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette