Fijne Kerst


Lieve lezers:
Fijne Kerst allemaal.

Morgenavond begint het natuurlijkVandaag hebben we wat boodschapjes gedaan. De grootste 2 lijfjes opgehaald van hun logeerpartij bij oma. Beetje binnen gekeuteld en nog een rondje op de slee gereden. Fijn.

Na het boodschappen doen stond er een doosje voor de deur, met daarin de afgelakte klompjes. Wat zijn ze prachtig ! Dat is weer een klusje voor Pim, het ophangen van 6 prachtige klompjes. Daan was ietwat teleurgesteld en zei “nou, kerstman nee tat (=patat) brengen” haha. Muppet had verwacht dat er patat in de doos zat. Tsja, het is maar waar je je op verheugd natuurlijk.

 

Wij zijn lekker met ons 6-en deze kerst. We verheugen ons daar enorm op. Als gezin compleet, samen mooie herinneringen maken. Dat is zo belangrijk, voor ons, voor onze lijfjes. Dat hebben we nodig alle 6.

We zijn niet altijd even lief voor elkaar, maken soms ruzie (ja echt waar) en plagen elkaar maar we kunnen niet zonder elkaar. Hebben elkaar nodig. Haal je 1 van ons weg, zijn we niet compleet. En dus gaan we genieten, nee we gaan GENIETEN met af en toe wellicht een zwart randje een traan maar vooral met een glimlach, en liefde in ons hart. Liefde voor elkaar, want dat is wat ons bind.

Fijne Kerst allemaal, heb je naasten lief. Snuif hun geur op en geniet.

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

8 Reacties op Fijne Kerst

 1. marieke schreef:

  Lieve familie, een heel fijne Kerst gewenst, GENIET van elkaar en dank voor de geweldige kerstwens hier kan menigeen een puntje aan zuigen, je weet steeds een gevoelige snaar te raken bij een ieder Paula. In gedachten zijn we allen bij jullie. Liefs marieke

 2. Fam. Kleiboer schreef:

  Wij wensen jullie de warmste, gezelligste en mooiste Kerst om nooit te vergeten. En nu het buiten een Kerstkaart is zo mooi, maakt het het plaatje nog meer compleet. Fijne dagen! Groetjes, Ewoud Cynthia Cecile en Robine

 3. ellen schreef:

  Lieve Pim, Paula, Merel, Tijs, Daan en Sterre. Ik wens jullie een hele bijzondere Kerst zo samen met jullie 6en.Jullie weten als geen ander hoe je je gezin moet koesteren.Gewoon, samen thuis en genieten van het moment. We denken aan jullie en laten wat extra kaarsjes branden. Liefs van Ellen.

 4. Patricia schreef:

  Lieve Paula, Pim, Merel, Tijs, Daan en Sterre, ik wens jullie allemaal een hele fijne kerst toe met extra veel lichtjes en heel veel warmte en liefde. Ik zal dit jaar een paar extra kaarsjes branden voor jullie. Liefs Patricia

 5. ingrid schreef:

  Voor jullie hetzelfde!! Geniet van deze Kerst geniet van elkaar van de liefde die er is van de kneuterigheid de gezelligheid en de gewone dingen…. Hele gezellige Kerst!

 6. Alies schreef:

  Lieve schatten, Snuif, ruik, knuffel, geniet en koester. Deze dagen zijn jullie nog meer in onze gedachten. We zullen proosten op jullie. Heel veel liefs, René, Alies, Sophie en Isabelle.

 7. Jolanda, Ramon en Steven schreef:

  Wat een mooie kerstgedachte! Jullie ook hele fijne kerstdagen. Geniet met en vooral van elkaar!! Knufs aan iedereen. Dikke kus van ons.

 8. Robert, Geeske, Djoeke en Meinte schreef:

  Mooie woorden. Hele mooie woorden en een warme boodschap waar we wat mee doen! Liefs, Robert, Geeske, Djoeke en Meinte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette