Kerstpakket en haren knippen

Vandaag kwam mama’s collega John op bezoek. John kwam heel lief mama’s kerstpakket brengen. De collega’s van papa waren vorige week al geweest. 2 delegaties sterk zelfs.

Eerst Fred en Ben, die het kerstpakket van papa brachten en heel lief een cadeautje namens alle collega’s. Met de pet rond hadden zij een leuk bedrag opgehaald waarvoor wij 6 toegangskaarten voor een pretpark kregen en zakgeld voor de lunch. Heel fijn, weten wij weer iets leuks dat we deze kerstvakantie kunnen doen J

’s middags kwam Bernd met een prachtige bos bloemen en een heel mooi groot voorleesboek met daarin allemaal sprookjes. Goed bedacht van Bernd, zo blijven we nog even lekker in de Eftelingsfeer hangen.

’s Middags kwam Esther, de haren van onze lijfjes moesten echt weer even worden geknipt zo voor de kerstdagen. Dan matchen ze beter met hun nieuwe kerstoutfits he.

Vanavond gaat de smurfin (beter bekend als Merel) logeren bij oma Ria, dat mag altijd tijdens de vakantie. En zo kabbelt de tijd voort, komen we steeds dichter bij de kerstdagen. Kerstdagen die dit jaar extra bijzonder zijn omdat ons vorige maand werd verteld dat we deze waarschijnlijk zonder Daan gingen vieren en nu ziet het er naar uit dat hij er toch bij is gelukkig.

Ja, daar schrikt u van, wij ook. Het is heel hard maar de artsen verwachtten niet dat Daan er nu nog zou zijn. En zo bewijst onze kleine grote man maar weer eens hoe GROOTS hij is.

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

5 Reacties op Kerstpakket en haren knippen

 1. Marko, Sandra, Arun en Ivar schreef:

  Tjonge, wat is Daan toch een kanjer. Jullie allemaal. Altijd erg ontroerend om dit alles te lezen. Wij denken vaak en veel aan jullie! Wij wensen jullie een kerst met veel liefde, saamhorigheid en warmte! Kerstgroetjes,

 2. jan en marion schreef:

  Wij denken elke dag aan jullie en hopen dat jullie samen een hele mooie kerst mogen beleven. Bij elkaar. We hopen dat jullie er van kunnen genieten ondanks al het verdriet dat als een keerzijde aanwezig kan zijn. Jonah heeft op 6 januari weer een scan enz. een eind-evaluatie nu alle behandelingen er op zitten. Met daan in het achterhoofd worden het spannende weken. We krijgen 28 januari, na nog een echo de uitslag. Veel sterkte samen.

 3. Mineke schreef:

  Wat goed om te lezen dat je van grote en kleine dingen kunt genieten. Tussen de regels lees ik ook. Ik denk regelmatig aan jullie. Ik wens je rustige kerstdagen met elkaar.

 4. Bonita (vp) schreef:

  Wat ontroerend om dit allemaal te lezen..ik ben er helemaal sprakeloos van. Ik wens jullie dan ook gezegende kerstdagen toe.

 5. dorita schreef:

  Zo, en mooi dat kleine GROTE DAAN lekker iedereen een 'poepie"laat ruiken. xx xxxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette