Klompjes en sneeuwpret

Na het drukke program van gisteren besloten we het vandaag rustig aan te doen.

Gisteren kregen we natuurlijk de houten klompjes van Bianca en vandaag werden deze geverfd. Een hele uitdaging voor onze lijfjes maar wel erg gezellig. Met zijn 6-en aan tafel, allemaal een bordje met verf en een bakje water en gaan met die banaan. De klompjes van Daan en Sterre waren al snel “klaar”. De spanningsboog van ukken van anderhalf en 3 is niet zo groot natuurlijk. Daantje wilde nog wel een tekening maken voor grote liefde Isa maar was ernstig teleurgesteld toen bleek dat er, na iets te enthousiast verven, een gat in de tekening zat.

Merel, Tijs, papa en mama gingen ondertussen stug door met het versieren van hun klompjes. Merel maakte een vlinder en een zon, Tijs gebruikte zijn hele kleurenpalet, papa had inspiratie maar zijn poging mislukte ietwat en dus werd overgeschakeld op plan B, ik moet zeggen plan B lukte erg goed. En mama maakte “bloemen” en klavertjes 4, tenminste als mama er bij zegt dat het een klavertje is dan ziet iedereen het J

En nu zijn ze klaar, alle klompjes. Morgen neemt Bianca ze mee om ze af te lakken en dan kunnen ze worden opgehangen. Een mooie herinnering aan de muur en in ons hart want we hebben besloten vaker gezellig met zijn 6-en iets crea bea achtigs te doen. Het schilderij van de Opkikkerdag gaf al een aanzet en deze klompjes bevestigde maar weer dat wij crea bea heel sterk zijn met zijn 6-en.

Daarna om beurten in bad, alle verf uit de haren en van de snoeten poetsen en na het badderen ging Sterrie even slapen. Wij gingen ondertussen lunchen en aten met smaak de soep die opa gisteren gebracht had.

Na het lunchen even stoeien, even lekker liggen op de mega zitzak en toen…. De sneeuw in. Sterre was intussen wakker en dus ging het skipak en de snowboots weer aan en daar gingen we. Mama trok de meiden voort op de slee, papa de jongens. We vonden een acceptabele bult waar we van af konden en het was fijn even lekker buiten.

Nu kijken we ice age op tv en straks eten we hutspot met worst. Mjammie.

Een heerlijke rustige dag (al belde André wel regelmatig, hij helpt ons speuren naar nieuwe eetkamerstoelen) en ging onze fotocamera stuk ! Normaal al niet leuk maar nu wel een ramp eigenlijk. Maar goed, daar maken we ons morgen weer druk om, om die camera. Nu eerst nagenieten van deze heerlijk rustige dag met zijn 6-en. Genieten van onze nieuwe gezamenlijke hobby en van het heerlijk rozige gevoel dat je krijgt als je lekker warm wordt na buiten in de kou te hebben gelopen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Klompjes en sneeuwpret

  1. Martijs schreef:

    Hoi Familie, Super te lezen dat jullie er toch nog zo van kunnen genieten. Ik wens jullie een gezellig samenzijn met de Feestdagen,

  2. Sandra Waaijer schreef:

    Dat klinkt als een heerlijke dag met herinneringen die niemand jullie ooit kan afnemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette