Verrassingen zijn leuk !

Onze dag begon vroeg vandaag.

Kleine prinses (Sterre) besloot om 5 uur dat de dag begonnen was, Merel en Tijs kwamen om 6 uur bij mama en Daan in bed liggen. En ondanks het verzoek toch vooral nog even te slapen is met zijn 4-en in bed liggen natuurlijk veel te gezellig en geslapen werd er dus niet meer. Om 7 uur er dan toch maar uit. Beetje hangen, beetje aan keutelen, en dan gaat de bel. Een heerlijk ontbijt werd er bezorgd !

Het ziet er prachtig uit met heerlijke broodjes, kaasstengels, apfelstrudel, koffie, fristi, te veel om op te noemen. Wat een verwennerij. Heel erg bedankt daarvoor Wendy en Pieter (en natuurlijk Boas, Lea en Floris). We hebben gesmikkeld en gesmuld (Daan at in no time een kaasstengel, een ei en 2 broodjes weg).

Na het ontbijt wat door de kinderen ook met veel “wat is dat lief van ze he mam” werd ontvangen gingen we in bad/ onder de douche. Fris gewassen gingen we vervolgens op weg naar Deventer. Daar gingen we kerstkleren uitzoeken bij Duthler.

Bepakt en bezakt gingen we een aantal uren later weer naar huis. Wat zullen wij er prachtig uitzien deze kerst. Nieuwe kerstkleren dat is toch traditie bij ons en waarom zou dit jaar wat dat betreft anders zijn dan andere jaren ?

We hebben wel meer rekening gehouden met het comfortabel zitten. Tenslotte doen we deze kerst helemaal niks. Geen familie bezoekjes of officiële kerstdiners, nee we blijven thuis met zijn 6-en. Zoals Daan het vanavond zo mooi zei “dit is mij huis, mij huis papa huis, mama huis, merel huis, tijs huis en tejje huis” en zo is het. Dit is zijn huis, zijn thuis en daar vieren we graag als gezin de kerst.

Nadat we bij thuiskomst nog een lekker broodje hadden gegeten (er was nog lekker wat over van de ochtend) kwamen André en Corine op bezoek. Met een grote doos. Een heerlijk kerstpakket met dingen die we allemaal lekker vinden ! Wat fijn ! En wat een verrassing weer. Sterre hield meteen de zak chips goed vast, wat je hebt dat heb je he. Tijs pakte de komkommer en Merel was samen met mama druk aan het neuzen in de doos met douchegel en zeepjes. Dank je wel André en Corine voor deze lieve verrassing.

Marente kwam met Megan op bezoek (altijd gezellig even spelen) en Bianca bracht klompjes die we morgen lekker gaan beschilderen. Toen iedereen naar huis was snel de snowboots en de jassen aan om een rondje op de slee te doen. Sterre vond het erg leuk maar weigerde haar wantjes aan te trekken… en had het dus op het laatst erg koud. Nadat we haar wat gekalmeerd hadden en iedereen lekker warm onder een dekentje op de bank zat snel eten koken en onder het eten kwam Opa ook nog binnen. Opa bracht soep, die gaan we morgen tijdens de lunch maar eens verorberen. Al met al een dag vol verrassingen. Het is bijzonder hoe mensen met ons meeleven en ieder op zijn eigen manier probeert ons een leuke dag/ mooi moment te bezorgen. Dat is heel fijn en we waarderen dat enorm.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Verrassingen zijn leuk !

  1. Loes schreef:

    Wat hebben jullie veel geweldig lieve mensen om jullie heen.Het is toch heerlijk om zo onverwachts een super ontbijt te krijgen zonder er druk voor te zijn,alleen maar op tafel zetten en beginnen maar.Straks allemaal in het nieuw om de kerstboom,extra kaarsen aan en alleen maar samen zijn.Veel liefs van ons

  2. Dorita schreef:

    Lieve Paula & Pim. iedere morgen gauw weer even kijken op de site en lezen,en een beetje meegenieten wat jullie allemaal meemaken.SUPER al die mooie uren met jullie KLAVERTJE 4 Merel Tijs Daan Sterre.Ik blijf kaarsjes branden zelf in Duitsland en hoop dat jullie nog heel veel mooie en warme uren mogen hebben.Woorden en de juiste woorden zijn nu soms moeilijk te vinden,maar geniet.knuffels voor jullie alle 6 XX xxxx pootje voor sep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette