Verrassing

Wat een verrassingen vallen ons ten deel zeg !

Eerst al een pakketje knuffels voor ons allemaal, en gisteravond na een harde bons op het raam een zak met cadeautjes die niet in de schoen passen.

Met dank aan de Sint en (grapjes/kusjes/twijfel) Piet.

Sint heeft goed gezien dat ik het gezichtsmasker momenteel nog niet echt nodig heb…..

Ik bewaar het dan ook tot de kids in de pubertijd zitten …. Altijd leuk om als mama zijnde dan het nieuwe vriendje/ vriendinnetje van je zoon of dochter te begroeten met een gezichtsmasker op Wink

De lippenstift voor Pim is echt zijn kleur en staat hem beeldig (foto’s volgen nog) en Merel, Tijs, Daan en Sterre hebben zich misselijk gegeten aan de pepernoten en chocolademuntjes (eerst werd er nog gekeken of er misschien een sleutel tussen de pepernoten zat, trouwe Sinterklaasjournaal kijkers weten waar ik het over heb).

Het is echt hartverwarmend zoveel liefde en warmte als we mogen ontvangen. Mensen die extra aandacht schenken aan Merel en Tijs door hen een leuke dag te bezorgen, eten dat langs gebracht wordt, weet dat we dat ontzettend waarderen.

De mededeling over het niet meer beter worden van Daan is ingeslagen als een bom, heeft ons leven en gezin ontwricht hoezeer we ook ons best doen dit niet het geval te laten zijn. Maar je moet wel van steen zijn als dit geen impact heeft. Het verwarrende is dat Daan nog zo lekker rondloopt, vrolijk, dapper en ondeugend als altijd. En toch is het einde van zijn leven hier op aarde in zicht, en durft niemand ons te garanderen hoe lang wij nog van zijn stralende aanwezigheid mogen genieten. Dat maakt het heel ongrijpbaar, onzeker en angstig.

 

Update: Vandaag ontvingen we via de post een prachtig Sinterklaasboek van Sinterklaas. Wat leuk ! Nu weten we nog beter hoe de pakjesboot er uit ziet en het landgoed van Sinterklaas. We zagen oude pieten met grijs haar en heel veel babypieten in het boek ! Wowwwwwwwww

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Verrassing

 1. marian richardson schreef:

  lieve pim en paula,ik vind het zo bijzonder dat JULLIE ons kadootjes meegeven voor onze kinderen en dat je tijd en energie hebt om ons een lief kaartje te schrijven. Het siert jullie en de o`s dat je aan ons denkt. Vandaag was ik naar een bijeenkomst van de pkn- kerk hier op aruba en daar bidden we ook voor hoop voor jullie gezin. dikke knuffels van ons allemaal hier op Aruba.

 2. HokusPocusPiet en PieterNel schreef:

  Hallo Pelstra-tjes, leuk jullie weer gezien te hebben in het Logeerhuis van Sint Nicolaas en zo te lezen vonden jullie het leuk!

 3. Fam. Ambrawo schreef:

  Het was geweldig bij het logeerhuis! Onze kinderen hebben genoten, jullie ook? Nog bedankt voor de tip!

 4. rasta piet schreef:

  Wat een mooie site en wat een ontroerende verhalen. zie jullie zondag in het logeerhuis van Sint Nicolaas, we maken er een feest van !

 5. Sinterklaas en Pieten schreef:

  Heel erg graag gedaan! En sorry voor de vele snoepjes Smile. Net als iedereen die jullie kent, leven wij met jullie mee en denken aan jullie. Helaas is er niet veel meer wat we kunnen, anders dan dit soort kleinigheden, die we met veel liefde voor jullie doen. Groetjes Sinterklaas en grapjes-, kusjes-, twijfel- en niet te vergeten beautyPiet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette