Leuke dingen doen

Na een paar weken van hele vervelende gesprekken voeren (met de oncoloog, huisarts, uitvaartbegeleiders) is het nu tijd voor vooral leuke dingen.

Niet dat de opkikkerdag niet leuk was, of de zak met cadeautjes maar in onze ogen gaat er zoveel kostbare tijd verloren met het voeren van noodzakelijke, nuttige maar erg vervelende gesprekken.

Ik heb een mailtje gestuurd naar de gemeente Apeldoorn met het verzoek het grasveld voor ons huis om te toveren tot speelveld en in ieder geval poepvrij te maken. Ben benieuwd wat daar uitkomt. Het is het veldje waar Daan graag voetbalt, dat moet toch geregeld kunnen worden zou je denken (Robert, werk jij niet toevallig bij/ voor de gemeente ?)

Verder mogen we naar KidsPlayground, dat vind Daan altijd geweldig, gaan we vandaag mooie foto’s laten maken door Joke (Joke je bent lief, maar dat had ik je al gezegd) en moeten we toch echt werk gaan maken van 5 december, tenslotte verdienen onze 4 helden een mega Sinterklaasfeest !

Dan gaan we van 3 tot 10 december ook nog naar Villa Pardoes en tussendoor vind ik dat er nog wel meer leuke dingen voor onze lijfjes geregeld moeten worden.

Het verliezen van een broertje is iets zo tegen natuurlijks en onze lijfjes zijn zo dapper, maar ook verdrietig en boos, ze verdienen een mooie tijd met ons Daantje Banaantje.

Mama is dus druk aan het kijken (uiteraard samen met papa, laten we hem niet vergeten) wat er te regelen en te doen valt. Want ook wij willen graag leuke dingen doen. Onze energie aan leuke dingen besteden nu de grote zware dingen “zo goed als geregeld” zijn.

Dus, mocht iemand nog tips / ideeen hebben/ iets leuks kunnen ritselen …… laat het me weten !

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Leuke dingen doen

 1. Nicole de Jong schreef:

  Wat een emoties allemaal, jullie stuiteren rond tussen verdriet en blijheid. Heftig hoor, er komt van alles op je af waar je over na moet denken en je wilt/moet ook nog genieten. Ik heb diepe respect voor jullie zoals jullie nu je leven leven, in alle heftigheid. We denken aan jullie en denken met jullie mee. Heel veel liefs en dikke kussen, Jack, Nicole, Jordy, Luca en Meggy* P.s. en héél véél plezier gewenst in Villa Pardoes, het is er super. Jullie verdienen het!!

 2. Marion en Jan schreef:

  Zou een paar dagen Terschelling leuk zijn? Ik weet nog niet precies hoe of wat maar er moet vast iets te regelen zijn. Ons huis is groot genoeg en wij zijn weleens een weekend naar de wal. Maar moet eerst weten wat jullie daarvan vinden. Mail me maar en dan kunnen we wellicht bellen.

 3. dorita schreef:

  volgens mij gaat de ijsbaan ook open,bij de intratuin en in het centrum is er ook een. met de heeeele familie er naar toe? Maar wat zijn jullie GOED bezig,geniet van de mooie dingen en van jullie klaveryje 4

 4. anja(sot) schreef:

  jullie zitten in een achtbaan van emoties!! Dan weer moeilijke dingen dan weer overweldigende leuke uitjes en attenties.en tussendoor,vergeet dat niet,is samen, gordijnen dicht onder een deken leuke dvd ,ook HEEL GROOTS .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette