MRI deel ……

De MRI komt er weer aan.

A.s. dinsdag is het weer zo ver. Dan mogen we ons weer melden in het AMC.

Maandag kunnen we bellen hoe laat we verwacht worden, dat is altijd weer een verrassing. En dan wachten, heel lang wachten. Zo voelt het in ieder geval, het voelt heel lang. Donderdag krijgen we de uitslag en horen we of we weer 3 maanden redelijk “onbezorgd” door mogen leven met zijn allen. Redelijk onbezorgd doorleven of staat onze wereld straks weer stil ?

Mensen zeggen ons dat we positief moeten blijven, en volgens mij doen we daar iedere dag ons best voor maar echt, naarmate de scan dichterbij komt wordt je keel steeds verder dicht geknepen en overheerst eigenlijk voornamelijk angst.

Gelukkig krijg jij hier niet heel veel van mee. Je speelt lekker met je broer, je zus en je zusje en je ontwikkelt je in rap tempo.

Bij jullie stijgt niet de spanning voor de MRI maar de spanning voor de komst van Sinterklaas. Want al lijkt dat nog heel ver weg, voor jullie kan het niet snel genoeg zo ver zijn.

Ondertussen blijven we met zijn allen gewoon doorademen en cocoonen we wat meer. We zijn graag thuis momenteel, met zijn allen dat dan weer wel. Lekker binnen, onder een dekentje. Als we ons goed genoeg verstoppen, vinden ze ons niet en horen we ook geen slecht nieuws…………….

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar MRI deel ……

 1. ellen schreef:

  Lieve allemaal. Ook wij hier aan het eind van de straat zijn hard aan het duimen voor een positieve uitslag. Dat straks de vlag maar weer buiten mag hangen!!!! Liefs van Jeff, Ellen, Gilian en Frederique.

 2. Eline schreef:

  Ik denk aan jullie en hoop zo op een goede uitslag!!!

 3. Nicole de Jong schreef:

  Hallo Lieverds, We duimen ontzettend hard voor jullie dat de uitslag goed uitpakt en dat jullie weer lekker verder kunnen cocoonen, genieten en naar de Sint toeleven. We keep our fingers crossed!! Liefs en big hug, Jack, Nicole, Jordy, Luca en Meggy*

 4. Josie en Ante schreef:

  Lieve familie, ontzettend veel geluk en kracht deze dagen. Wij denken aan jullie en duimen net zo hard mee. Mooi dat dat lieve klavertje 4 lekker van elkaar geniet. Laat dat nog lang heeeeeeeeeeeeel lang duren. Liefs Josie en Ante en de kids.

 5. Elianne schreef:

  Hoe is het gisteren gegaan? Heel veel sterkte met het nóg een nacht wakker liggen voor de uitslag komt. Keep the faith!

 6. Mineke schreef:

  Lieve Paula en Pim, regelmatig even kijken of er nieuws is. Als het wachten voor mij lang voelt, hoe lang is het dan voor jullie! Ik duim en bid voor jullie.

 7. Dionne schreef:

  Ook ik duim weer heeeel erg hard mee voor een positieve uitslag!! Sterkte de komende dagen!!

 8. jan en marion schreef:

  Heel veel sterkte, we denken weer aan jullie. We begrijpen het jammer genoeg zo goed!

 9. Joke de Wolde schreef:

  Wat een afschuwelijke spanning elke keer. Logisch dat jullie bij elkaar kruipen om samen af te wachten wat het lot Daan en daarmee jullie ook, weer gaat brengen. Hoop dat de uitslag donderdag goed zal zijn, zodat jullie lekkere sinterklaasspanning kunnen opzoeken. Veel liefs, ook van man en dochter, Sjook

 10. Rianne (DM) schreef:

  Duim nog steeds heel hard voor jullie!! Heel veel sterkte de komende dagen! Denk aan jullie!!

 11. Tessa schreef:

  Veel sterkte vandaag en de komende dagen met wachten. Ik duim met jullie mee voor een goede uitslag!

 12. sabine luca en dani schreef:

  Wij denken aan jullie en duimen voor een mooie uitslag donderdag!

 13. Robert, Marieke, Brett & Lynn schreef:

  wij zijn weer even uit de cocoon, we wachten met jullie mee en bidden voor jullie allemaal! Dikke knuf van ons allevier ps. morgen horen wij wanneer ze de operatie in gaan plannen, ben heel benieuwd!

 14. Sandra Waaijer schreef:

  Ook jullie zouden bezig moeten zijn met de intocht van die man met witte baard ipv uitslagen. Hier draaien de duimen weer op volle toeren! Enne lekker onder die deken kruipen en knuffelen met elkaar. We denken aan jullie!

 15. Fam Kleiboer schreef:

  Wij denken aan jullie en duimen en hopen dat alles goed is. Sterkte komende dagen! Groetjes, Cynthia

 16. Sylvie schreef:

  Wat spannend weer! Ik duim met jullie mee! succes aankomende week!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette