Ons kind

Ons kind gaat dood. Dat is ons vanmiddag verteld.

Mooier kan ik het niet maken want het is ook niet mooi.

De kanker is terug. Het beest gaat winnen van ons prachtige kind.

We zijn verslagen …….

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd. Bookmark de permalink.

82 reacties op Ons kind

 1. Babette, Tristan en William schreef:

  Lieve Fam pelstra

  wat een verschrikkelijk nieuws.
  ik was jullie weblog aan het bekijken want heb dat vanaf september een beet vergeten
  ik vind het echt verschikkelijk

  ik wou jullie veel sterkte toewensen.

  (ik ben van vrouwenpower)

 2. Marion Boom schreef:

  Wat een verschikkelijk nieuws! Ik wens jullie allemaal veel kracht en sterkte toe de komende tijd…. Warme groet, Marion Boom

 3. Jeffrey Robbers schreef:

  hierbij wil ik jullie heel veel sterkte toe wensen!

 4. Erwin schreef:

  hier zijn geen woorden voor……

 5. Suzan Das schreef:

  Ik had al weer even twee weken niet gekeken op jullie site en had dus nog goede moed en hoop. Wat een afschuwelijk bericht zeg! Zo oneerlijk! Ik wens jullie heel veel sterkte en liefde toe de komende tijd! We denken aan jullie!

 6. joop grietje berend jacqueliene en dylan uit vollenhove schreef:

  Hoeveel kan een mens verdragen? Zoveel pijn en verdriet is niet te beschrijven. Je kind,dat zo ziek, is het ergste wat je kan overkomen!! Heel veel sterkte toegewenst voor nu en de komende tijd.

 7. Suzanne schreef:

  Onee!!!!! wat oneerlijk. Ik ben er stil van. Ik hoopte zo dat het goed zou komen. Dikke knuffel Suzanne

 8. Marianne Raayman schreef:

  Het is niet te bevatten, oneerlijk. We hebben er geen woorden voor. We denken aan jullie allemaal. Liefs Cas en Twan Raayman (Fam. Raayman)

 9. dinand judith tim en david schreef:

  wat een afschuwelijk nieuws. Daan En jullie hebben dit zo NIET verdiend! als we ook maar iets kunnen doen.. sterkte. denken aan jullie

 10. gladys pleyter schreef:

  zoals gladys thuis zegt ik hoop dat daan de mooiste ster wordt zodat ik hem altijd goed kan vinden als ik naar boven kijk heel erg veel sterkte allemaal veel liefs gladys pleyter (zit bij thijs in de klas)

 11. Joke Willemsen schreef:

  Wij weten niet wat we moeten zeggen. Geknokt en alles er aangedaan en dan toch nog komt deze (rot) ziekte terug. Wij staan machteloos aan de kant toe te kijken. Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke periode. Joke en fam.

 12. Jessica Boon schreef:

  Wat een afschuwelijk nieuws, daar zijn geen woorden aan te geven. Veel sterkte, ik wens jullie toch nog een hele mooie tijd met Daan

 13. familie Kers schreef:

  Wat erg is dit voor jullie. Geen woorden voor. Toch heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 14. saskia staats schreef:

  Wat erg, hoe moet je met zo,n bericht omgaan. Sterkte, veel sterkte. Saskia

 15. Esther en Martin (ouders Lisanne 3/4b) schreef:

  Wat een verschrikkelijk nieuws….ook wij zijn er stil en verdrietig van….. Heel veel sterkte gewenst! Martin, Esther, Lisanne en Sterre

 16. Jolanda, Ramon en Steven schreef:

  Hier zijn geen woorden voor, alleen maar verdriet…..wat is het leven toch oneerlijk….heel veel sterkte!!

 17. Marco, Esther, Daphne en Olaf schreef:

  Heel stil werden we toen we jullie bericht lazen. Woorden schieten tekort om uit te drukken hoe erg we dit voor jullie vinden. We denken aan jullie.

 18. Ilse en William schreef:

  Wij kunnen het niet geloven. Tranen in ons hart en ogen. Jullie hebben je allemaal voor 100 procent gegeven. Waarom krijgt Daan geen kans op een lang en onbekommerd leven? Een antwoord krijgen we niet. Wij denken aan jullie en jullie verdriet. Wij hopen dat jullie de kracht en tijd wordt gegeven om met jullie klavertje 4 nog een dierbare periode te beleven.

 19. Nicole de Jong schreef:

  Wat vreselijk, hier zijn geen woorden voor. Dit is niet te bevatten. Ons hart huilt met jullie mee. Wij wensen jullie heel veel sterkte. Liefs, Jack, Nicole, Jordy, Luca, Meggy*

 20. Leonie schreef:

  Jezus, wat een verschrikkelijk, verschrikkelijk, verschrikkelijk nieuws. Tranen, kippenvel, ongeloof, boos, onbegrip, alle emoties schieten door mij heen! Wat wens ik jullie ongelooflijk veel kracht om deze periode door te komen… Jullie zijn elke dag in mijn gedachten.

 21. Sandra (mama van Ruben en Marit) schreef:

  Lieve mensen, wat een vreselijk bericht… Zo onvoorstelbaar, zo oneerlijk, zo jong nog, ik huil in stilte met jullie mee… Ik wens jullie, ook namens Dirk, alle sterkte toe. Geniet intens van alle momenten samen. We denken aan jullie.

 22. Jeroen en Miranda (vader van Jonah) schreef:

  We hebben jullie gevolgd maar nog nooit een opmerking geplaatst. Hier zijn inderdaad geen woorden voor… Wij denken aan jullie en wensen jullie, de kids en familie heel veel sterkte, kracht en liefde toe.

 23. Ronald en Eveline schreef:

  Lieve Pim en Paula, wat een verschrikkelijk bericht. Wat een vreselijk verdiet. Denken aan jullie en wensen jullie alle kracht toe. x

 24. Francis schreef:

  Zo oneerlijk… Stil in mij… Heel veel sterkte, kracht en moed…

 25. Mirjam ( moeder van Micha ) schreef:

  Wat een verschrikkelijk nieuws…..woorden schieten tekort…..ik wil jullie heel veel sterkte toewensen in de moeilijke tijd die nu komen gaat, maar hoop dat jullie nog heel veel mooie momenten samen kunnen hebben. Liefs Mirjam

 26. Denise schreef:

  Ik leef heel erg met jullie mee. Ik heb er geen woorden voor!! Heel veel sterkte voor jullie allemaal in deze zware tijd!

 27. agnes&clemens schreef:

  We kunnen geen woorden vinden….hoop dat jullie de kracht zullen vinden om hier mee om te kunnen gaan.We hebben heel veel bewondering voor jullie als ouders….STERKTE.

 28. jolanda schreef:

  Wat oneerlijk! Wat een vreselijk nieuws! Dit is voor jullie onvoorstelbaar verdrietig! Ik denk aan jullie!

 29. Elianne schreef:

  NEEEE! Kippevel, ongeloof….stilte.

 30. Alie Pelstra schreef:

  Wat een vreselijke boodschap, en nu de kracht vinden om door te leven met de vraag hoe lang nog? Dit is zo oneerlijk. Heel veel sterkte.

 31. Eline schreef:

  Neeeee!!! Verschrikkelijk……je weet dat het bericht kan komen, maar dan toch, als het komt, dan komt het als een bom. Je wereldje spat uit elkaar. Ik wens jullie heel veel sterkte en vooral de kracht om de komende tijd door te komen. Kan het nog steeds niet bevatten…….

 32. Martijs schreef:

  Wat een verschrikkelijk bericht. Weet niet wat verder te zeggen. Veel sterkte samen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette