Herfstvakantie

Het was herfstvakantie afgelopen week. Heerlijk, geen gestress van op tijd op school zijn, gewoon rustig aan. Nou ja, rustig aan. Mama is aan vakantie toe na deze vakantie Op maandag werd de kinderboerderij in de Maten onveilig gemaakt, op dinsdag eerst naar de bieb en daarna naar de Julianatoren. Merel ging met Lea mee naar Malkenschoten.

Op woensdag moest mama werken en waren Merel, Tijs en Daan bij oma. Mama begon wat later en ging wat eerder weg. Merel en Tijs hadden overigens dinsdag op woensdag bij oma Ria geslapen want die afspraak stond nog (fijn dat kinderen alles onthouden). Donderdag gingen we naar Kidsplayground (Merel ging met Oma Jenny naar de stad). In de Kidsplayground kwam Tijs nog 2 vriendjes tegen, namelijk Jesse en Miquel.
Sterre en Daan vermaakten zich in het gedeelte van de ukken en Tijs rende overal en nergens met Jesse en Miquel.
’s Avonds gingen mama en Merel ook nog naar de stad, want zoals Merel zei “dat hebben we afgesproken mam” …. Na wat drinken, en het uitzoeken van een prachtige bloemen slinger voor om het stuur van haar fiets gingen we weer naar huis. Maar eerst kwamen we Kirsten nog tegen. Wat is dat toch mooi als kinderen elkaar buiten hun klas tegen komen. Allebei ‘savonds nog laat in de stad…. Dat is toch wat.
Vrijdag een rondje park en boodschappen doen, altijd een onderneming met 4 kids de supermarkt in. Bij de kassa zie je toch vaak wel dingen in je kar liggen waarvan je niet wist dat je die nodig had.
Zaterdag stond het circus op het programma en patat eten bij oma Ria, Ruben en Vera kwamen ook met hun papa en mama dus dat is altijd gezellig.
En vandaag, zondag zijn we om de vakantie goed af te sluiten naar een pannenkoeken restaurant geweest. In het pannenkoeken restaurant aten papa en mama pannenkoek en Merel, Tijs, Daan en Sterre … patat. Altijd een logische keuze in een pannenkoekenrestaurant Nu ligt het hele spul in bed, Tijs vond alles leuk van de vakantie net als Merel trouwens en daar doe je het toch voor he. Het wordt moeilijk kiezen morgen zo vertelden ze me. Wat vertel ik in de kring ? Tsja, ook als 5 en 6 jarige heb je zo je dilemma’s….

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette