Dineren

We zijn uit dineren geweest vanavond. Uit dineren om te vieren dat Daan klaar is met zijn chemo.

Ome Wim en tante Hetty kwamen vorige week op visite en brachten bonnen van het favoriete restaurant van onze kinderen mee: de clowntjes patat winkel oftewel: McDonalds !

Vanavond was het dan zo ver. Met zijn 6-en op pad om te smikkelen.

Iedereen mocht natuurlijk kiezen wat hij of zij wilde hebben en gesmult hebben we zeker. De patatjes en de kip waren binnen een mum van tijd op, net als de appelsap en de flesjes water. Als toetje natuurlijk nog een ijsje. Onder het eten hebben we uitgelegd waarom we zo lekker gingen eten. We vertelden dat Daan klaar is met zijn medicijntjes, dat hij niet langer een medicijntje in zijn fles hoeft te hebben als hij naar bed gaat. Tijs vroeg nog of Daan dan nog wel de pilletjes (pilletjes tegen de misselijkheid) moest hebben maar ook daar is Daan nu klaar mee. Geen chemo, niet meer misselijk, niet meer wekelijks bloedprikken.

Merel en Tijs waren oprecht blij voor Daan “dat is fijn he Daan, dan hoef je nooit meer een medicijntje” …. zeiden ze.

We zijn vanavond uit dineren geweest. Uit dineren om te vieren dat Daan klaar is met zijn chemo ! ! !

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Dineren

  1. Barbara schreef:

    Dag lieve familie, Wat een goed en fijn nieuws dat Daan klaar is met de chemo! Laten we hopen dat het het gewenste resultaat op heeft geleverd. We leven met jullie mee en duimen voor jullie. Groetjes Barbara

  2. Ingrid schreef:

    En dat is zeker een etentje waard…. gefeliciteerd!!!! Geniet ervan met ze allen. Op naar een nieuw gezond en gelukkiger leven. Groetjes Ingrid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette