3

Jawel, hij is 3 ! ! !

Onze kleine grote man is 3 en eerlijk gezegd had ik dat vorig jaar niet durven dromen.

De eerste verjaardag die Daan echt bewust meemaakt. Waarop hij zichzelf ook echt jarig vind.

Om kwart voor 7 werd meneertje koekepeertje wakker en was het tijd voor CADEAUS (of doot zoals Daan ze noemt). Een grote kiepwagen van Playmobil, een Hello Kitty dekbedovertrek (ja, Daan houd van Hello Kitty), een Bumba rugzak en Bumba knuffel (Bumba is een beetje zijn held) en een auto van playmobil met zeehond maakten de buit van de ochtend compleet. Nadat ook Merel, Tijs en Sterre hun kleine cadeautje hadden uitgepakt konden we naar beneden om de versieringen te bewonderen en Bumba cake te eten. Een goed ontbijt is het halve werk niet waar ?!

Allemaal onder de douche en dan naar school. Daan zijn Bumba rugzak en knuffel mee want die moesten worden geshowed. Op het schoolplein kreeg Daan ook nog cadeautjes, kaartjes en heel veel felicitaties. Hij was er een beetje verlegen van.

Weer thuis gekomen belde oma Ria, die moest natuurlijk direct langs komen van Daan en zeg maar eens nee tegen zo’n “verzoek” …

Oma Ria arriveerde en Daan vertelde haar trots dat hij jarig was en dat dat pak achter op haar fiets toch echt een Doot voor hem was J

Een prachtige garage zat er in en papa werd direct aan het werk gezet om het ding in elkaar te zetten. Daan ging ondertussen samen met oma boodschappen doen. Meneertje had bedacht dat hij met oma worst ging kopen en als je jarig bent word je een beetje extra verwent dus …. worst werd er gekocht.

’s Middags kwamen er heel veel mensen. En Daan werd gruwelijk verwent met heel veel cadeaus die hij enthousiast open maakte.

En wij ? wij waren trots, dankbaar maar ook zo bang. Die dubbele lading maakte de dag emotioneel zwaar vond ik. Mijn gevoelens gingen van blij naar verdrietig en andersom.

Gelukkig heeft Daan genoten, nee…. GENOTEN van zijn verjaardag en dat is natuurlijk waar het om draait. Dat hij geniet, dat Merel, Tijs en Sterre genieten, het klinkt suf maar dat is toch zo’n beetje de essentie van ons leven. Het zorgen dat je kind, dat onze kinderen, zich veilig voelen, vertrouwd geliefd en dat ze een mooi liefdevol en gezellig leven hebben.

Vandaag is Daan alweer 3 jaar en 1 dag en hebben we hem officieel opgegeven voor de basisschool. Dat was wel erg spannend voor ons banaantje maar éénmaal bij oma liet hij toch trots zijn nieuwe gymtas zien die hij op school gekregen had.

En zo volgen de bijzondere dagen elkaar op. Morgen laatste dagje chemo. Hiep hoi hiep hoi, we gaan uit dineren bij McDonalds om het te vieren. Met dank aan ome Wim en tante Hetty.

En nu ? Nu gaan we onze 2 grote lijfjes uit school halen. Ik zal blij zijn als het volgende week vakantie is, dan heb ik ze alle 4 gezellig bij me. Dat vind ik toch altijd het allerfijnste.

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar 3

  1. loes schreef:

    Gefeliciteerd,wat een bijzondere verjaardag en wat een feest voor de kleine man.Heerlijk verwend door iedereen zoals het moet op een verjaardag.En ik geloof graag dat je in je hoofd van links naar rechts word geslingerd,blij,verdrietig,vrolijk en bang.En wat een sterke vent die Daan.Vandaag laatste schooldag en dan lekker herfstvakantie,geniet er van met je klavertje 4 !! Loes

  2. marian richardson schreef:

    gefeliciteeeeeeeeeeerd !!! en niet alleen met Daan zijn verjaardag, maar met jullie hele gezin. we wensen jullie een hele fijne herfstvakantie toe met veel eigengebakken koekjes, leuke tv programma`s, pyamadagen, een herfstzonnetje en dat het eeuwig mag duren voordat het 2 november wordt. veel lieve groeten van Aruba.

  3. Alies schreef:

    Suffe dingen zijn het fijnst! Op verjaardagen na. Ik wens jullie een heel suffe vakantie Smile Liefs, Alies.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette