Aftellen

De laatste uurtjes tikken weg. Morgen is het zo ver. Dan is Daan jarig.

Wat een wonder dat wij deze verjaardag mogen vieren. Op mijn Hyves pagina heb ik een link naar het Wiegelied van de 3J's staan. Hieronder een gedeelte van de tekst (als je het maal 3 doet heb je het hele lied zeg maar… Big Smile

Ik betover je voor het slapen gaan
Spreek een goed woord en raak je aan
Engelenkoren zingen straks je naam
Nu ben je nog zo'n kleine vent
En zolang jij de mijne bent
Ben ik voor jou, en pas mijn leven aan

Maak ik je blij
Wanneer je huilt
Voel ik me rijk
Wanneer je lacht naar mij
Breek ik het ijzer met mijn hand
Voel ik me wijzer dan de krant
van morgen..
Zal voor je zorgen, kleine man
Lag het aan mij dan zou jij eeuwig leven

 

 

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Aftellen

 1. DDES schreef:

  Van Harte Gefeliciteerd met jullie grote Kanjer! Wat een wonder ! Dennis, Daphne, Eline en Sjoerd

 2. fam .Kleiboer schreef:

  Van harte gefeliciteerd Daan!!! en papa, mama, broer en zussen. Een hele fijne dag, waar je extra van mag genieten! Groetjes, Ewoud Cynthia Cecile en Robine

 3. Lies schreef:

  Van harte gefeliciteerd met jullie knul! Wat zal dat een speciale dag zijn voor jullie allemaal. Geniet ervan, en dat hij maar heel erg verwend mag worden maar dat komt vast goed. Smile Liefs Lies en Thijs

 4. Alies schreef:

  Wij zullen deze dag vieren! Met nog een uurtje op de klok denken we aan jullie. Ik ga morgen maar eens een taart bakken en met z'n allen opeten. Een heel mooie feestdag gewenst! liefs, René en Alies.

 5. Barbara (moeder van Isa) schreef:

  Dag lieve familie, Via via heb ik gehoord over jullie blog. Dus gelijk maar een berichtje. Jullie grote kleine vent morgen jarig! Alvast van harte gefeliciteerd! En een hele fijne dag met elkaar. Laten we proosten op nog 97 verjaardagen te gaan! Groetjes van ons

 6. esmeralda schreef:

  WAUW!!! Nog even tot morgen liefs Esmeralda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette