Wat fijn

Wat is het toch fijn dat er zo veel lieve mensen om ons heen zijn.

We hebben een leuke gezellige week achter de rug. Ondanks de verstoppings problemen van Daan (die meteen van de leg is en iedere keer als we weg gaan zegt : “ik nee prik”) hebben we veel lol gehad.

Op maandagavond zijn Pim en ik samen weg geweest. Lang geleden maar erg fijn. Dinsdag een gesprek gehad met juf Nanda, dat is de juf van Merel. We hebben haar uitgelegd wat er met Daan aan de hand is (dat wist ze al wel, maar het is toch altijd fijn om dat persoonlijk uit te kunnen leggen) en wat de ziekte van Daan voor effect op Merel heeft. Gelukkig is juf Nanda een lieve juf die ons Mereltje goed in de gaten houdt. Woensdag ging ik (Paula) weer werken en had ik mijn 1e consult bij de psych. Een goed gesprek, leuk mens  en meteen huiswerk mee gekregen…..

Donderdag kwam Mirjam, de moeder van Brent op bezoek, erg gezellig en we hebben heerlijk gekletst. Het is toch wonderlijk hoe je ineens een klik kunt voelen met mensen. Eind van de middag ging ik met mijn collega’s op weg voor een teamuitje. Pitch en put werd er gespeeld en ik moet zeggen…. Mijn 1e slag was geweldig, maar helaas bleek daarna toch echt dat ik geen natuurtalentje ben. De bbq na afloop was smakelijk en al met al heb ik me weer prima vermaakt (met oa. Dank aan Jozef en Henk voor de heerlijke appeltaart)

Vrijdagochtend kwam Bianca samen met Sarah koffiedrinken en gezellig spelen, altijd fijn om even bij te kletsen met elkaar en Bianca is altijd zo lief.

Daarna ons 1e biologische groentepakket opgehaald. Als iemand nog tips heeft wat ik kan maken met pompoen en maiskolf …. Ik houd me aanbevolen (thanx Lotte voor jouw recept).

Tijs ging ‘smiddags lekker bij oma spelen, Merel, Daan, Sterre en ik naar huis. Sterre een slaapje doen, Merel en Daan samen spelen.

Daarna kwamen Boas en Loïs, zij hadden samen heel veel heitjes voor karweitjes gedaan voor Daan en kwamen hun winst aan Daan geven. Hoe lief is dat !

2 Kindjes die keihard werken en hun opbrengsten dan geven aan een kindje dat ziek is. Hartverwarmend ! Gelukkig bleven ze ook nog even met Daantje spelen, Daantje was er helemaal blij mee.

’s Avonds na het eten hebben we in het park nog lekker kastanjes en herfstblaadjes gezocht met zijn allen (Tijs deed hetzelfde bij oma Ria) en bij thuiskomst de kaarsjes aan en lekker warme melk (en appelsap) drinken. Met dank aan iedereen die deze fijne week mede mogelijk heeft gemaakt J

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Wat fijn

  1. marian richardson schreef:

    paula, ik bewonder jullie zo! en denk heel vaak aan jullie. met mais en pompoen weten ze hier op de antillen wel raad natuurlijk. pompoensoep schijnt heel gemakkelijk gemaakt en heerlijk ook voor kinderen omdat het best wel zoet is net als tomatensoep. de maiskolf gewoon 20 minuutjes koken en dan met boter insmeren en afkluiven. netals de bij kentucky fried chicken. daag liefs van aruba.

  2. Alies schreef:

    Goed te horen, fijn om zo'n bericht te lezen! Nog fijner dat jullie worden omringd door veel lieve mensen. Veel liefs, Alies.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette