De eerste schoolweek zit er op.

Jawel, de eerste schoolweek zit er op. Het was even wennen, vroeg opstaan, opschieten met eten, kleren aan, wassen, maar het is gelukt, we waren iedere dag op tijd.

Mereltje zoals gezegd naar groep 3. Meteen de eerste dag een nieuw woordje geleerd. Knappe kop, die Merel van ons.

Voor mama nog schokkend nieuws. Vanaf de herst vakantie is het: kus geven bij de deur en niet….. ja u leest het goed, niet, meer mee naar binnen.

Tijssie naar groep 2. Meneer wilde nog wel een weekje extra vrij eigenlijk maar is toch wel blij dat hij nu weer op school zit.

De hele week waren we druk met speel afspraakjes, zwemles, school uiteraard en tussendoor mochten wij dan nog de catering verzorgen …

Op woensdag mochten Merel en Tijs de hele middag met Brent en zijn mama mee naar de Julianatoren. Ze waren door het dolle en hebben zich geweldig goed vermaakt !

Zelfs op donderdag ochtend stuiterde Tijs nog naar beneden om enthousiast te vertellen over wat hij op woensdag had beleeft.

Donderdag kwam er een vriendje van Tijs bij ons spelen, Merel ging weer uit spelen en vrijdag waren beide lijfjes op een speeldate…. Tis toch wat. Wel fijn dat ze het zo leuk hebben weer op school, dat ze meteen hun draai vinden.

Vandaag is het zaterdag. Een “rustige” dag met boodschappen doen, David de buurjongen die kwam spelen en de lijfjes die hielpen met auto wassen (en daarna hun eigen fietsjes natuurlijk) en morgen feest bij de kinderboerderij waar we Ruben en Vera en Dylan ook zien !

Een leuk weekend dus, een leuk weekend dat volgt op een leuke soms wat spannende week.

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette