Weer naar school

Morgen is het zo ver. Merel en Tijs gaan weer naar school. Spannend want Merel gaat “al” naar groep 3 ! Ze gaat leren lezen en schrijven (al kan ze dat natuurlijk al lang vindt ze zelf).

Tijs gaat naar groep 2, al is hij nog een beetje in de war omdat hij bij dezelfde juffen blijft.

Ik vind het ook spannend. Hoe gaat het dit jaar ? vinden ze hun plek allebei weer in hun nieuwe klas met nieuwe kindjes. Zelf was ik vroeger altijd het “kat uit de boom kijk” type. Nieuwe mensen vond ik niet direct leuk, gelukkig zijn Merel en Tijs daar wat makkelijker in maar toch. Ze zijn mijn lijfjes en ik gun ze een bijzonder leuke schooltijd.

Morgen is het dus zo ver, weer naar school. Wennen voor Merel en Tijs, maar ook voor mama !

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Weer naar school

  1. Sjook schreef:

    Het blijft spannend. Amber is beland in groep 8. Citotoets, kamp, middelbare school uitzoeken, eng gewoon. Brrrrr, de dame wordt groot. Loslaten is steeds meer het devies. Wil met klasgenootjes op de fiets naar de stad. NEEEEEEEE!, maar ja, moet het misschien maar toestaan. Ik gun mijn lijfje ook haar zelfstandigheid, maar o, wat is dat moeilijk! Kus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette