Logeren

Vandaag, donderdag, was het zo ver. Ruben kwam logeren !

We keken er al de hele week naar uit en dit was het moment. Om kwart voor 8, jawel u leest het goed, kwam ons neefje de deur door. Begroet door een over enthousiaste Merel, Tijs, Daan en Sterre. Het is maar goed dat de buren op vakantie zijn zullen we zeggen …

We hebben eerst even rustig aan gedaan. Wat tv gekeken, beetje gespeelt, toen kaasstengeltjes gemaakt en mini appelflappen. Daarna gingen “de groten” dat zijn dus Merel, Tijs en Ruben boven spelen. Het was verdacht rustig en toen ik eind van de middag ging kijken op de slaapkamer van Merel en Tijs begreep ik ook waarom…. Al het speelgoed lag op de bedden van Merel en Tijs, daar waren ze flink druk mee geweest.

Daarna naar de supermarkt, lopen met zijn allen. Lekker broodje uitgezocht en nog wat dingetjes voor het avond eten gehaald. Na het eten buiten spelen. Er werd een tent gemaakt. De tuintafel werd omgetoverd tot tent, door middel van kleden en tuinkussens. In de tent werd gedronken en werden biskwietjes gegeten. Na de tent volgde de kinderboerderij. Ruben was erg enthousiast en rende het tuinpad uit, om vervolgens een prachtige snoekduik te maken. Het gevolg was…. Bloed !

Bloed op de hand, daar moest een mooie pleister op en met een doosje smarties voor iedereen (werkt toch altijd het beste) gingen ze op pad. Pim mocht mee en ik bleef thuis bij Sterre die nu even kon slapen. De tijd? 14.00 uur.

Om kwart over 3 was Sterre wakker en gingen ook wij richting kinderboerderij. Uit voorzorg met de bakfiets zodat de andere helden de terug weg lekker konden uitrusten. Ze hebben heerlijk gespeelt op de kinderboerderij en Ruben zag zelfs nog een vriendje !

Tegen half 5 gingen we weer op huus an en tegen half 6 aten we spaghetti. Verbazingwekkend wat je daar allemaal mee kunt doen, met spaghetti. Zo maak je er mooie brillen van, een gekke snor, kun je sliertjes aan elkaar vast knopen en als je de sliertjes goed nat maakt, kun je ze lekker hard naar binnen slurpen. Het zelf uitgezochte toetje (yoghurt met alweer smarties) ging er snel in en na het eten wilden ze toch nog even tv kijken. Brandweerman Sam en Barney stonden op het wensen lijstje.

Ruben had als verrassing nog een zak chips meegenomen en die moest natuurlijk nog op.

Daan en Sterre gingen slapen, mama hardlopen en de muppets bleven lekker op. Toen mama terug kwam waren de muppets dol enthousiast want ze hadden maar liefst 5 luchtballonnen gezien. Slapen met zijn 3-en op zolder, dat is een groot feest natuurlijk. En slapen dat lukte dan ook niet direct. Het is een heerlijk stel bij elkaar, en ik vind het fijn dat ze zoveel lol hebben met elkaar. Morgenochtend willen ze graag zelf boterhammen smeren…. Dat belooft nog wat.

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Logeren

  1. Robert en Brett schreef:

    Ruben had bloed. Moeten Brett en ik hier nog iets over zeggen……

  2. Corine schreef:

    hmmmm… Dan moet het inderdaad nog maar een keertje over want dat zelf boterhammen smeren met zijn allen moet natuurlijk even ingehaald worden! Bedankt voor de superleuke dag voor Ruben! KUS!

  3. Josie en Ante schreef:

    Lieve mensen, Even volg je het een weekje niet (na jullie vakantie) en dan is er ineens het ene na het andere mooie nieuws. Wat heerlijk om zo eens een paar dagen achter elkaar uit te lezen. Wij hopen dat deze trend zich lekker door zet en dat het vanaf nu eindelijk eens verdiend om hoog gaat!! Verder natuurlijk de felicitaties voor die grote meid Merel. Ook Davyn is inmiddels een jaartje ouder en kijken uit naar het kinderfeestje waar Merel zeer zeker ook voor zal worden uigenodigd Smile Davyn vroeg ons laatst ineens buiten hoe een romantische avond er uit zag, en wat dat nu precies was…. Ik weet niet of het er mee te maken heeft, maar goed Wink Na een uitleg van Josie dat ik (Ante) dan toch vooral hard moet werken om het Josie naar de zin te maken, haakte hij, geloof ik al af ;D Ook fantastisch nieuws van Daan. Wel ongelooflijk slordig over die verkeerde waardes. Maar beter zo, dan andersom, zullen we maar zeggen. Heel veel plezier, geluk, gezondheid en liefde voor jullie alle 6 en tot snel. Liefs van ons allemaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette