Ei, ei, ei, en we zijn zo blij

Want Merel die is jarig en dat vieren wij ! ! !

Jawel, gisteren werd ons Mereltje dan al weer 6 jaar !

We (lees mama en Merel) waren al dagen, zo niet weken van te voren erg zenuwachtig.

Onze smurfin vroeg en kreeg een bureautje, liefst roze, en een horloge, liefst hello kitty.

De cadeautjes werden vakkundig door Tijs en Daan verstopt waarna Merel ze met enige moeite terug vond. Toen kwam de taart, uiteraard ook Hello Kitty en begon het wachten op de visite. Dat is toch altijd wat. Eerst nog bloedprikken met Daan, die zat tenslotte in aplasie en dan moet je vaker prikken…

Sterre in bed, Merel en Tijs mee om meteen ook nog wat laatste boodschappen te doen.

Weer thuis de slingers buiten ophangen, op aanwijzing van Merel en Tijs. Dat is nog een karweitje want ze zijn kieskeurig. Ook voor de ballonnen weten ze prima een plekje aan te wijzen.  Er volgt een telefoontje uit Amsterdam, over de bloedwaardes van Daan. Belangrijk want dan weten we of Daan bij de verjaardag van Merel mag zijn vanmiddag.

De oncoloog heeft goed nieuws ! Daan zit niet langer in aplasie!

Ze heeft ook gek nieuws, hij heeft helemaal niet in aplasie gezeten …. Eh….er zijn per abuis bloeduitslagen van vorig jaar doorgegeven …. Autsj. We hebben Daan dus voor niets het hele weekend getemperatuurd….. Maar goed, de blijdschap over het niet in aplasie zitten overheerst want nu kunnen we lekker als gezin compleet Merel’s verjaardag vieren en dat is het belangrijkste ! ! ! ! !

Een feest werd het, met slingers, cadeautjes en taart. Merel is flink verwent zoals het hoort op je verjaardag.

Zes jaar is ze nu al weer. Een grote meid. Zoals ieder jaar denk ik ook nu terug aan de dag waarop ze geboren werd. Ons eerste kind. Zo mooi, liefde op het eerste gezicht was het. Toen al kon ze zo wijs de wereld in kijken. Dat is niet veranderd, dat doet ze nog steeds. We zijn trots op haar, op onze oudste dochter. Het is een voorrecht dat wij haar papa en mama mogen zijn, dat vertelde ik haar toen ze geboren werd en dat geldt iedere dag een beetje meer.

Ei, ei, ei, en we zijn zo blij, want onze dochter die was gisteren jarig en dat vierden wij ! ! !

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Ei, ei, ei, en we zijn zo blij

 1. Sjook schreef:

  Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige Merel!! Wat fijn dat jullie zo heerlijk feest hebben kunnen vieren, ben heel gelukkig voor jullie! Eindelijk goede berichten, en zo normaal mogelijk kunnen doen. Het is jullie alle 6 van harte gegund. Dikke kus van ons, Jasper, Joke & Amber

 2. Titus schreef:

  Hoi hoi…. een grote meid die strax naar groep 3 gaat? Wel een beetje laat, maar dat ligt een beetje aan het tijdsverschil hier met daar of andersom… Hoe dan ook. Vanuit het zonnige Canada de felicitaties en veel succes volgende week op school. Doe je de groeten aan je vader en je moeder?

 3. liesbeth paap schreef:

  Nog van harte gefeliciteerd! Fijn dat het een leuke dag was. Goed nieuws voor Daan super hoor. Groet Lies

 4. loes schreef:

  Als eerste gefeliciteerd met jullie mooie dochter, het is vast een leuk feest geweest. Maar die ziekenhuizen,jee, het is toch ongelooflijk wat er steeds weer is. Als je al niet moe bent word je het wel.

 5. Tamara (VP) schreef:

  Wat een heerlijk positief berichtje!!

 6. Nicole de Jong schreef:

  Lieve Merel, Alsnog van harte gefeliciteerd met je 6e verjaardag meid. Wij zijn een beetje laat maar we hopen dat je een fantastische dag hebt gehad met veel kadootjes, taartjes en feestneuzen. Heel veel groetjes, ook voor papa, mama, Thijs, Daan en Sterre van Jack, Nicole, Jordy en Luca

 7. Alies schreef:

  Onvoorstelbaar! Maar fijn dat Daan aanwezig kon zijn bij het grote 'Merel-wordt-alweer-6-jaar' feest! Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter.

 8. Cynthia en Cecile Kleiboer schreef:

  Hoi Merel…. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag! Je zult vast een hele leuke, gezellige en feestelijke dag gehad hebben. Met slingers, ballonnen, cadeautjes en lekkere taart kan zo'n dag natuurlijk niet meer stuk en helemaal nu Daan er ook gewoon gezellig van kon genieten. Van harte (ook voor de rest van de familie)!!! Groetjes, Cecile en Cynthia Kleiboer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette