Kika en Jaydion

Ons bereikte het bericht dat een jongetje, waarmee Daan in het AMC heeft gelegen, niet meer te redden is. Hij is door de doktoren opgegeven en zijn ouders zijn nu thuis met hem, wachtend op wat onvermijdelijk komen gaat.

Het jongetje waar het om gaat heet Jaydion en hij is a.s. zaterdag jarig, hij wordt dan 2 jaar.

Wij, Pim en ik, zijn ontzettend geraakt door dit bericht. Het komt zo dichtbij, je sluit je ogen en je zit hem lachend in het ziekenhuisbed zitten. Het is onwerkelijk en tegelijkertijd is dit de angst van alle ouders van kinderen op F8Noord.

Familie van Jaydion heeft het volgende bedacht:

Op 09 juli 2010 maken we allemaal €5 over op de giro rekening van Kika “Kinderkanker fonds”
Het postbankrekeningnummer is 8118, t.n.v. Kika Utrecht (U kunt dit controleren op www.kika.nl)
Als omschrijving vermeld U dan “Verjaardag Jaydion Imanuel”

Natuurlijk mag het ook meer zijn dan €5, maar dat is aan U zelf om te beslissen. Stuur dit bericht door naar al Uw vrienden om zo een groot mogelijk bereik te krijgen.

 

Wij willen niemand pushen, maar jullie wel attent maken op bovenstaande. De moeder van Jaydion is op de hoogte van dit initiatief en zij steunt dit van harte. Het is een extra verjaardagscadeau aan Jaydion, en straks van Jaydion aan andere kinderen.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Kika en Jaydion

  1. Sabine schreef:

    Wat een triest verhaal , zucht. Wat zwaar voor deze familie en wat een mooi idee! Wij hebben vorige week een Fancy Fair op school gehad voor Kika. Geld mocht rollen met Daan (en alle anderen)in mijn gedachten. Het maakt je dan niet uit dat je voor een glittertattoo € 4 moet betalen en 4 x een spelletjes kaart koopt met simpele dingen erop. Zelfs op de rommelmarkt mochten ze een vieze nep spin en raar poppetje kopen hihi. De beren die te koop waren van het kraampje waren echt te lelijk om aan te zien, de poppenkleertjes trouwens ook. Niet van deze tijd en de taarten achter de kraam waren dat ook niet maar respect heb ik wel voor ze.

  2. Ria schreef:

    Paula, heb je ook een adres van Jaydion,om een kaartje te sturen. Daan kreeg ook zo ontzettend veel kaarten met z'n verjaardag en wij weten hoe blij hij er mee was en hoe dankbaar jullie er mee waren. Misschien willen er meer mensen een kaartje sturen, vandaar dat ik het langs deze weg vraag en niet persoonlijk. Liefs Mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette