Doe een wens

Voordat wij naar Zwitserland gingen voor Daan’s bestraling zijn er mensen van de Doe een Wens stichting langs geweest. Zij kwamen informeren naar wat Daan graag zou willen doen.

Ze vroegen van alles, wat zijn favoriete snoepjes, drinken, chipjes etc zijn. En ook Merel, Tijs en Sterre werden niet overgeslagen. Normaal gesproken kom je pas voor een wensdag in aanmerking als je 3 jaar bent, maar omdat Daan’s prognose niet zo goed is mocht hij, als uitzondering nu al op wensdag.

Op 29 juni was het zo ver. We moesten om half 11 klaar staan. Hetty (door Daan omgedoopt tot Lisa) en Rick, 2 vrijwilligers van Doe een Wens kwamen ons ophalen. Ze hadden cadeautjes meegenomen (een knuffel in de vorm van het geboortebord van ieder kind) en toen moesten we uit het raam gaan kijken. Daar kwam een heuse witte limosine aangereden ! Wauw !

Merel en Tijs vonden de auto geweldig maar Daantje wilde niet instappen. Hij huilde tranen met tuiten en zei maar “ikke nee dokter”. Pas toen we hem hadden uitgelegd dat we gingen spelen en dat we echt weer naar huis zouden gaan wilde hij mee. Opa en oma zwaaiden ons uit en daar gingen we.

In de Limo kregen we kinderchampagne ! in echte glazen, mochten we lekker snoepjes eten, en kregen we ook nog chips. De Limo was versierd met Bumba slingers en op de dvd schermpjes was een film van Mega Mindy te zien.

Na een uurtje in de auto kwamen we aan bij onze bestemming: PlopsaLand Indoor in Coevorden !

We kregen een “meet and Greet” met Bumba en van die lieve kleine clown kregen we ook nog een cadeautje ! Merel een Mega Mindy pak, Tijs een Mega Toby pak, en Daan een geweldig Bumba boek. Aangezien Merel, Tijs en Daan mochten beslissen wat we gingen eten werd er patat geserveerd en daarna hebben we heerlijk gespeeld. In de Bumba speeltuin, in de Mega Mindy vliegtuigjes, we hebben genoten van het Bumba theater, de K3 draaimolen, de verrassings fonteinen, te veel om op te noemen. Na verschillende afdalingen van de mega glijbaan gingen we tot slot dansen met kabouter Plop, er viel confetti naar beneden en die moesten we natuurlijk oprapen en meenemen ….

Daarna weer de Limo in. Daan was erg moe en viel in slaap. Maar, de dag was nog niet voorbij. Er kwam nog een verrassing. De limo bracht ons namelijk naar ….. McDonalds !

Hahaha, geweldig, met de limo naar de Mac. Na weer lekker patatjes (dit keer met kip ipv frikandel) en een ijsje weer terug de limosine in. Nu gingen we wel naar huis en daar aangekomen stonden de opa’s en oma’s op ons te wachten. Hetty en Rick hadden nog een heerlijke Bumba taart meegenomen en daar hebben we lekker van gesmult. Na het smullen gingen Hetty en Rick weer naar huis. Daan, Merel, Tijs en Sterre hebben genoten van een bijznodere dag. Ze vonden het heerlijk om met Rick bij de fonteinen te spelen en om Hetty te helpen met het verzorgen van het eten en drinken. Onze kinderen voelden zich op hun gemak bij Hetty en Rick. De dag was heerlijk. Daan vond het in het begin wat eng maar genoot op zijn manier van de lol die Merel en Tijs hadden, van het spelen in de speeltuin en het rennen bij de fonteinen. Het was geweldig maar ook confronterend, want deze dag kregen we enkel en alleen omdat wij een ernstig ziek kind hebben. Het drukte ons af en toe flink met de neus op de feiten maar genoten hebben we wel. Van het plezier van de kinderen vooral en het feit dat ze het samen zo leuk hebben gehad.

Doe een Wens stichting: Bedankt voor deze mooie herinnering !

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Doe een wens

  1. Alies schreef:

    Hoe wreed en verdrietig dat jullie zo'n dag krijgen. Wat fijn dat iedereen ervan kon genieten. Heen en weer tussen deze emoties, onvoorstelbaar voor ons. Onze gedachten en hoop gaan uit naar jullie, vooral naar Daan. Liefs van ons, René, Sophie, Isabelle en Alies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette