Druk weekje

We hebben een bijzonder drukke week achter de rug.

Vrijdag de 25e begon het met de Dolle Dingen Dag (zie vorig bericht), zaterdag vierden we met zijn allen de verjaardag van Dylan (ons neefje) hij werd alweer 5 jaar !

Dylan’s verjaardag was groot feest want helaas was het al weer een poos geleden dat we hem hadden gezien. Gelukkig zijn kinderen heel makkelijk want Merel, Tijs, Daan, Sterre, Ruben, Vera en Dylan zagen elkaar en speelden als vanouds. Mooi is dat, dat het hen niets uitmaakt of je elkaar soms door omstandigheden een poos niet ziet, zij vinden elkaar leuk en als ze samen zijn, dan hebben ze dikke pret.

Maandag ging de laatste schoolweek van Merel en Tijs in. Een spannende week mogen we wel zeggen. Dinsdag hadden we onze “doe een wens dag” waarover later meer. Woensdag vierde Merel haar kinderfeestje en mocht ze trakteren. Merel is in de vakantie jarig en gaat na de vakantie alweer naar groep 3 ! Dan zit ze dus niet langer bij de kindjes in de klas waar ze nu bij in de klas zit De kindjes uit groep 1 verhuizen namelijk niet met haar mee. Voldoende reden dus om toch voor de vakantie haar 6e verjaardag te vieren op school !

De Hello Kitty traktatie was toch iets meer (knutsel) werk dan ik van te voren had ingeschat maar goed, het is gelukt (met dank aan mama en Pim). Het kinderfeestje was bijzonder gezellig. Isa, Lea, Kirsten, Emmy, Brent en Davyn verwenden onze prinses met prachtige cadeautjes, we hebben tijdens een workshop mooie snoephuisjes gemaakt en toen we thuis kwamen hielp Tijs mama met het uitzetten van de speurtocht richting kinderboerderij. Daar hebben we nog even lekker kunnen rennen en spelen om vervolgens thuis patatjes (ja alweer) te eten. Het feestje zou tot 5 uur duren maar we brachten het laatste kindje pas om kwart over 6 thuis. Geeft maar aan hoe gezellig het was moet je denken.

Donderdag was dan de laatste schooldag van dit schooljaar. Raar hoor, want na de vakantie gaat Merel zoals gezegd naar groep 3 en krijgt ze een andere juf. We hebben met de 4 juffen van onze lijfjes zo’n bijzonder jaar doorgemaakt en zij hebben onze lijfjes zo geweldig bij gestaan dat het moeilijk is ze los te laten. Gelukkig heeft Tijs volgend jaar weer dezelfde juffen maar voor Merel zal het af en toe wel even moeilijk zijn. We hebben de juffen bedankt met een mooi cadeautje maar eigenlijk is wat zij voor onze lijfjes hebben gedaan onbetaalbaar. Ze hebben onze lijfjes een veilige en vertrouwde plek gegeven. Een plek waar ze zich goed voelden tijdens deze verwarrende, zware periode. Juffen van Merel en Tijs, ontzettend bedankt voor alles wat jullie voor onze lijfjes hebben gedaan !

Op donderdag vierden we ook de verjaardag van Oma Jenny. Zij, papa en Rick zijn allemaal op 1 juli jarig. Papa viert zijn verjaardag op 3 juli, en Rick is op vakantie maar de verjaardag van oma die werd wel gevierd !

Vrijdag bbq dag met Frank, Miranda en Noa. Gezellig bbq’en en voetbal kijken !

De barbecue was gezellig, de kinderen vermaakten zich prima en Nederland versloeg Brazilië met 2-1 !

Verder hoorden we dat buurman Gerard gelukkig goed uit een zware operatie kwam en dat maakte een toch al mooie dag nog beter !

Natuurlijk zijn we na afloop van de wedstrijd met de kinderen naar de rotonde hier in de Maten geweest. Merel en Tijs vonden het prachtig. We zagen de buren, Freddy en Lisa en klasgenootjes van Merel en Tijs. Davyn een vriendje van Merel was een klein beetje teleurgesteld, zijn mama is van Braziliaanse afkomst maar gelukkig viel er ook voor hem genoeg te feesten. Daan vond het wat veel lawaai en toen we thuis kwamen speelden we nog maar even verder, het was tenslotte toch echt te warm om heel vroeg te gaan slapen. Zaterdag vierden we de verjaardag van Pim. Merel en Tijs mochten opblijven en waren daar de hele dag al van onder de indruk. Het was een gezellige drukke dag. Robert en Marieke kwamen met Brett en Lynn en deze keer ging Brett zonder zichtbare schade weer terug naar huis J

’s avonds kwamen de 4 O’s, ome Wim en tante Hetty, Freddy en Lisa, Ties, Yvonne en Marcel, Diana en Tom, Ronald en Eef, Frank en Miranda en niet te vergeten Peter. Vooral Tijs was nogal hyper de pieper en stuiterde de tuin door. Om 23.00 uur gingen ze eindelijk naar bed. Nog vol van wat ze allemaal hadden gedaan en van het feit dat ze zo laat naar bed mochten.

Vandaag hadden we rust. Niks gepland, niks gedaan. Rondje in het park gelopen, met water geklooid (zoals iedere dag, ik was me een breuk maar de kinderen vermaken zich prima en daar gaat het om). Een drukke week dus maar wel een leuke en bijzondere.

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

2 reacties op Druk weekje

  1. loes schreef:

    De laatste kaarten van Duitsland liggen al te lang op de tafel, had ze veranderd in welkom thuis maar had geen adres, nu inmiddels wel weer dus zal snel wat sturen.We houden jullie in de gaten en leven mee. xxxloes

  2. Gina schreef:

    Dat zijn dagen waar je met een fijn gevoel naar terug kunt kijken! Nog gefeliciteerd met alle jarigen!! En lieve Daan, onze gedachten zijn nog steeds bij jou, dappere Daan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette