Je hebt mensen …..

En je hebt fietsbellen. En laat de MRI scan van Daan nu zijn ingepland door een fietsbel.

Zoals altijd hebben wij aangegeven dat de MRI van Daan in de ochtend plaats dient te vinden. Dit omdat ons menneke onder narcose moet en daardoor 6 uur van te voren niet meer mag eten én 4 uur van te voren niet meer mag drinken.

Als de scan op dinsdag is kun je op maandagmiddag bellen om te horen hoe laat je verwacht word en dat deden wij dus. De teleurstellende mededeling die we kregen: KWART VOOR 1.

Dat houd in dat Daan vanaf half 7 niet meer mag eten én op het heetst van de dag niet meer mag drinken. Tel daar de huldiging voor het Nederlands Elftal bij op en wij zagen onszelf al in de file staan, met een half uitgedroogde Daan. Onze oncoloog heeft nog geprobeerd de MRI te vervroegen maar helaas, onbegonnen werk. Aangezien wij de schuld kregen (u moet dit soort dingen ook op tijd aangeven mevrouw) was ik redelijk boos aan de telefoon. Wij hebben namelijk al weken geleden aangegeven dat de MRI in de ochtend gepland moest worden dus ga mij dan niet vertellen dat ik de dingen beter moet regelen. Na overleg hebben we dus besloten vandaag NIET naar de MRI te gaan. Wij vinden het onverantwoord. Onze oncoloog heeft alle begrip en probeert vandaag een nieuwe MRI plek te regelen zonder dat er weer weken over heen gaan.

Zijn wij nu eigenwijs ? ik vind van niet. Wij lopen nu bijna een jaar rond in verschillende ziekenhuizen en proberen alles voor Daan zo goed mogelijk te regelen. Keer op keer geven wij aan wat in onze ogen het beste is voor Daan en naar mijn mening stellen wij geen onredelijke eisen. Wij verwachten geen gouden naalden, blauw bloed, rode lopers maar wel optimale zorg voor Daan. Dat wij daar zelf veel energie in moeten steken, dat is af en toe frustrerend maar dat hebben we graag voor ons kind over. Als blijkt dat er echter keer op keer niets gedaan word met onze voorstellen bereik je ergens een grens. En die grens die ligt dus bij het feit dat Daan wat ons betreft niet zo gepest hoeft te worden dat hij in de hitte niet mag eten/ drinken.

We wachten nu dus af, wanneer de MRI scan wél plaats gaat vinden. Balen is het wel, want je bereid je zo goed en zo kwaad als het gaat voor op een scan en de bijbehorende uitslag en nu kunnen we ons daar opnieuw op proberen in te stellen.

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Je hebt mensen …..

 1. Sabine schreef:

  Is er al een nieuwe datum bekend Paula? Respect voor je keuze om niet te gaan! Knuf

 2. Alie schreef:

  Eigenwijs???een stelletje boterletters in de zomer waarvan de hersenen zijn gesmolten door de hitte. Groot gelijk dat jullie daar niet naartoe zijn gegaan. Wel weer opladen en nog langer wachten op de spannende uitslag. Hou vol samen. xxx Sander en Alie.

 3. Boris schreef:

  Hoi Paula, Wat vliegt de tijd. Vandaag is onze oudste meisje Karlijn alweer 4 jaar geworden. Toen ik een half jaar in A'doorn zat werd Isabel geboren en die is alweer ruim 2, plast op de WC etc. Vandaag bedacht ik me dat het al veel te lang geleden is dat ik wat over jullie gelezen heb. Vanavond bijgelezen. Ondanks alle ellende die jullie waar jullie in de medische wereld tegenaan lopen, moet ik bij het lezen van je stukjes af en toe lachen. Je schrijft gewoon lekker recht voor zijn raap, vraagt je dingen af die voor iedereen herkenbaar en onbegrijpelijk zijn. Heel veel sterkte voor jullie 5 en ik hoop op goede vooruitzichten voor jullie menneke (zo zeggen we dat hier). Veel groeten, Boris van Brakel

 4. Gina schreef:

  Nooit aan jezelf twijfelen, Paula!

 5. marieke schreef:

  verwachten jullie geen gouden naalden?? Wij eisen ze!! en het blauwe bloed krijgen we er gratis bij Wink Balen dat je nu weer zo in spanning moet zitten en moet wachten.. Blijf kijken naar jullie kind(eren) en blijf je grenzen aangeven! Dikke knuf Robert, Marieke, Brett & Lynn

 6. Cindy VP schreef:

  Wat een verhaal zeg. Onbegrijpelijk hoe mensen dingen kunnen plannen. Snap het dan helemaal dat jullie besloten hebben om de scan niet door te laten gaan. Hopelijk hebben jullie snel een nieuwe datum op een mooi tijdstip en daarna een welverdiende goede uitslag.

 7. Tessa schreef:

  Ik val bijna van mijn stoel om zoveel lompheid. Ze moeten toch in het ziekenhuis ook begrijpen dat dit een onveilige situatie is? Heel goed van jullie om op je strepen te gaan staan! Al snap ik ook dat je eigenlijk niet langer wil wachten en wil weten hoe Daan ervoor staat. Hopelijk kunnen jullie snel terecht, op een acceptabel tijdstip. Ik denk aan jullie!

 8. Dorita schreef:

  Nou,bij zo iets noem ik het bromfietsbel,ze moeten daar de boel eens omdraaien,als hun kind dit moet meemaken kijken wat ze dan doen.Maar goed hoor dat je het niet gedaan hebt.Sterkte weer met het wachten en geniet van het mooie weer met jullie mooie lijfjes zoals jij dat altijd zo lief zegt.

 9. gerrie schreef:

  Eigenwijs??? wat nou eigenwijs… Die fietsbellen daarginder zijn eigenwijs.. Maar ach… Jullie zouden vandaag ook voor het eerst komen daar, dus tja.. ach… dan kunnen ze daar ook nog niet alles van Daan en jullie weten toch???? Big Smile Maar terecht dat jullie thuis zijn gebleven!! Die doe je niemand aan en al helemaal geen kind.. Wel jammer dat het dan nu weer afwachten wordt.. Houd vol!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette