bang

Mijn god, wat zijn wij bang geweest. En nog. Zaterdag werd ons mannetje in het streekziekenhuis opgenomen met koorts. Hij ging zienderogen achteruit. Een ontsteking, daar had ie last van zo bleek. Van ons mannetje bleef niets over. Een zielig hoopje dat stil in bed ligt. Niet aangeraakt wil worden en kreunt van de pijn. Van enige vooruitgang was geen sprake en dus werd Daan dinsdag met spoed per ambu naar het AMC gebracht. Zijn bloedwaardes waren mega slecht, zijn beenmerg lag stil en ons mannetje is onherkenbaar. De dosering van de antibiotica werd verhoogd, er kwam extra antibiotica bij, pijnbestrijding, bloed transfusies, bloedplaatjes, medicijnen om zijn witte bloedlichaampjes sneller te laten vermenigvuldigen. Een drama en we waren zo bang, zo bang om hem te verliezen. Niet eens aan die stomme tumor maar aan iets "onbenulligs" als een ontsteking. Wat een pijn, angst. Vandaag, donderdag is Daan koorts vrij. Hij heeft een maagsonde om gevoed te worden, want eten en drinken dat kan hij niet meer. Ik zal jullie mijn woedeuitbarsting over het toedienen van verkeerde voeding via de sonde besparen, Daan kreeg voeding met koemelk terwijl wij duidelijk hebben aangegeven dat hij hier allergisch voor is. Gevolg: spugen, buikpijn en diarree. Er is weinig van ons mannetje over. Hij is zooo ziek. En dus wil ik iedereen die dit leest vragen om vooral te blijven bidden/ duimen/ hopen voor Daan. Een leven zonder hem is ondraaglijk.

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd. Bookmark de permalink.

8 reacties op bang

 1. Jessica Boon schreef:

  Lieve Paul, Geweldig om te lezen hoe jij (jullie!) vechten voor Daan en jullie gezin. Ik hoop dat het je lukt om van de zelfverwijten weg te blijven en je energie op Daan te richten. Als ik soms lees hoe er geprutst wordt, is jouw aandacht en energie meer dan nodig. Ik duim voor julllie Veel liefs en succes Jessica

 2. Dionne schreef:

  Ik sluit me helemaal bij Miranda aan, we BLIJVEN bidden en duimen voor jullie en kleine dappere Daan!!!!!! Sterkte!!

 3. Hilde schreef:

  Lieve Paula, natuurlijk duimen we keihard mee voor Daan. Dikke knuffel voor jullie.

 4. Joke (collega) schreef:

  Lieve papa en mama van Daan, Wat een verschrikkelijk strijd zijn jullie aan het strijden. Ongelofelijk wat een bak ellende jullie over je heen krijgen. Ik leef met jullie mee. Sterkte met alles wat nog op jullie pad komt. Ik zal voor jullie allemaal bidden. Joke (ook een mama)

 5. brenda schreef:

  Ik zit hier binnensmonds te vloeken over die stomme fout..Dit kan ie er niet bij hebben.. Kom op Daan!! Ik duim voor, en denk aan jullie..

 6. anke schreef:

  lieve Pim en Paula duimen doen we hier zeker voor jullie en bovenal voor Daan. dikke kus voor jullie allemaal

 7. Sjook schreef:

  Lieve Pim en Paula, Met al mijn kracht bid ik en probeer mijn positieve gedachten jullie kant op te sturen. Er wordt enorm aan jullie gedacht, ik hoor het op de gangen in Walterbos en op andere vlakken. Laten we hopen en bidden dat al die gedachten aan jullie leiden tot wat positiefs. Dikke knuffel voor jullie allemaal.

 8. Miranda schreef:

  Dat doen we en blijven we NON-STOP doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette