Update

Het gaat niet zo lekker. Daan is vandaag met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Aangezien er in Amsteram geen plaats meer was ligt hij in Apeldoorn. Daan ligt in isolatie. Gisteravond kreeg Daan koorts. 38.3, na overleg met het AMC gingen we slapen. Als de koorts erg zou stijgen moesten we ‘snachts nog contact opnemen, na een onrustige nacht met Daan die veel pijn had hebben we vanochtend weer getemperatuurd. De temp van Daan was 38.8 en dat was te hoog. Daan moest naar het ziekenhuis. En daar ligt hij nu dus. Met Pim. Aan weer een infuus, dit keer met weer nieuwe antibiotica. Nummer 4 +5 op de antibiotica lijst. Na bloedonderzoek blijkt dat de bloedwaardes van Daan extreem laag zijn én dat hij een infectie heeft. Daan is suf, slaapt veel en de koorts blijft stijgen. Loopt op tot 40 graden.

Ik ben verdrietig. Dat is niet het leven dat ik voor mijn kind wil. Het is al erg genoeg dat hij een tumor heeft, dat hij chemo krijgt en nu ook nog dit. Zo hoort het niet, Daan’s leven is te kostbaar om steeds maar in een ziekenhuis te liggen. Maar goed, hij ligt er wel. Minimaal 5 dagen zo is ons verteld. Ik mis hem nu al zo erg dat het pijn doet. Maak me zorgen, voel weer het verdriet en de pijn. De pijn is ondraaglijk. NIET MIJN KIND. NIET MIJN DAAN. Soms denk ik dat het niet waar kan zijn, maar ik word maar niet wakker uit deze nare droom.

Het is nu afwachten of Daan gaat opknappen. Wanneer Daan gaat opknappen. Want Daantje, die hoort natuurlijk gewoon hier thuis bij ons. Zonder Daan zijn wij niet compleet.

 

Edit: Daan ligt nog steeds in het ziekenhuis en het gaat nog niet goed. Zijn bloedwaardes zijn dramatisch laag en morgen krijgt hij een rode bloedlichaampjes transfusie. Verder zijn zijn ontstekingswaardes flink gestegen en is hij zo suf dat hij eigenlijk nauwelijks iets doet. Zo lachend als hij op de foto bij dit berichtje staat, zo ziek is hij nu. Dus, duim/bid voor ons dat Daan opknapt !

Dit bericht is geplaatst in Daan. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Update

 1. Francis schreef:

  Lieve paula, Voor het eerst lees ik nu je complete weblog, tranen over mijn wangen… Wat een oneerlijk gevecht, voor Daan, voor jou, voor je hele gezin. Met respect lees ik je kracht, vechtlust maar vooral je onvoorwaardelijke liefde, voor al je kinderen en je man. Ik wens je heel veel kracht en energie voor alles wat nog komen gaat, Daan is een kanjer, een vechter en om hem wat extra kracht te geven, gaat er nu een kaarsje voor hem aan. Ik denk aan jullie, veel liefs…

 2. Dionne schreef:

  Woorden schieten elke keer weer te kort!! Ik duim en bid met jullie mee dat Daan hier boven op gaat komen. Wens jullie dan ook heel veel steun en kracht toe!! Liefs Dionne

 3. Alie en Sander schreef:

  Ik weet geen woorden te vinden om jullie te troosten. Lezen zonder tranen kan niet. Sterkte voor jullie allemaal. Blijf hopen op een wonder.

 4. Elianne schreef:

  Ook hier wordt hard geduimd. Sterkte!

 5. Brenda ( miepie) schreef:

  Lieve Daan… Dit is ZO niet eerlijk.. Zou zo graag zien dat je weer opknapt… Sterkte jochie..en papa en mama, en de rest van de familie natuurlijk ook.

 6. Suzanne schreef:

  Hoi Paula en Pim, Wat naar dat Daan weer in het ziekenhuis ligt. Geef een knuffel en ik zal voor hem duimen. Groetjes Suzanne

 7. Cynthia Kleiboer-Schaake schreef:

  Via Hyves ben ik hier gekomen. En ben zo brutaal geweest om op deze geweldige site voor Daan te kijken. Ik hoop niet dat jullie het erg vinden! De kaarsjes branden hier volop, in hoop op een grote lichbundel voor jullie! Zo loopt Daan ondanks alles weer vrolijk (zo als hij is) rond op school en zo lees ik bovenstaand vehaal. Wij gaan bidden, duimen en steken een kaarsje extra aan. Heel veel sterkte!!! Cynthia, Cecile Ewoud en Robine kleiboer

 8. Corine schreef:

  Lieverds, Elke keer als ik jullie verhalen lees wil ik zoveel zeggen. maar ik weet niet wat ik moet zeggen…Ik kan niks zeggen, en ik kan helemaal niks doen…Ik kan alleen maar hopen, met elke vezel van mijn lichaam, dat Daantje hier goed doorheen komt. Hou van jullie.

 9. Nicole de Jong schreef:

  Hoi Paula en Pim, Wat naar om te lezen dat Daan nu weer in het ziekenhuis ligt. Dit is vreselijk balen zeg, je ging woensdag eigenlijk zo positief naar huis met je kroost vanuit het AMC. We zullen een kaarsje voor kleine Daan branden en wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijk tijd. Geef Daan maar een hele dikke kus van Luca. ZIj mocht afgelopen zaterdag naar huis, eindelijk. We leven op afstand met jullie mee. Liefs, Jack, Nicole en Luca de Jong

 10. Gina schreef:

  Beterschap voor Daan, dat hij snel op mag knappen!

 11. Eline schreef:

  Lieve Paula, Met een brok in mijn keel lees ik telkens weer je verhaal. Wat moet dit toch vreselijk zwaar zijn zeg……onvoorstelbaar. Ik wens jullie heel erg veel sterkte en kracht om met dit gevecht door te gaan. En vergeet niet; er is nog steeds hoop dat jullie deze strijd gaan winnen!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette