De actie doneer batterijen loopt lekker !

Dames en heren,

Vol trots kan ik melden dat de aktie, doneer batterijen lekker loopt. Van lieve collega Renate mochten wij een doos vol batterijen ontvangen en ook van de firma Duracell (die ik heel brutaal gemaild heb) ontvingen wij een doos vol batterijen ! ! ! A.s donderdag kunnen we dus richting AMC met de (hopelijk) eerste lading.

Omdat we toch zo lekker bezig zijn met z'n allen meteen maar de volgende aktie, haha.

We hebben uitwasbare stiften en tekenpapier nodig. Leuk hoor, een knutselhoek, maar geen papiertje te bekennen en verder alleen maar grote kindjes stiften (en die zijn niet handig voor kleine peuters). Dus…. mocht je toevallig naar de HEMA/ VenD/ en of een speelgoedwinkel gaan, vergeet dan niet een pakje uitwasbare stift en kleurpapier mee te nemen om deze vervolgens te doneren voor het AMC.

Wederom names Daan en alle kindjes, DANKUWEL

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar De actie doneer batterijen loopt lekker !

  1. Pim schreef:

    Paula, dat je ondanks deze hele klotesituatie toch nog denkt aan al die andere kinderen in het AMC vind ik echt klasse. Ik vind je echt top.

  2. Gina schreef:

    Paula, ik ken je nog maar kort, maar dit is zoals ik jou ken. Altijd denkend aan een ander, je hebt een groot hart! Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette